Η Μαράια Κάρεϊ,  ματαίωσε συναυλία στις Βρυξέλλες, για λόγους ασφαλείας

Η Μαράια Κάρεϊ, ματαίωσε συναυλία στις Βρυξέλλες, για λόγους ασφαλείας

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ,  ματαίωσε  προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή συναυλία της στις Βρυξέλλες, επικαλούμενη τις ανησυχίες που υπάρχουν, για λόγους ασφαλείας,  τέσσερις ημέρες μετά τις επιθέσεις που προκάλεσαν τον θάνατο 31 ανθρώπων στη βελγική πρωτεύουσα.Η ντίβα της ποπ θα έδινε την Κυριακή συναυλία στην αίθουσα συναυλιών Forest National στα προάστια των Βρυξελλών στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της.

«Αγαπώ τους θαυμαστές μου στις Βρυξέλλες», αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter η σταρ, αλλά «τώρα με συμβουλεύουν να ακυρώσω την συναυλία μου για την ασφάλεια των θαυμαστών μου, των μουσικών μου και της ομάδας μου και όλων των ανθρώπων που μετέχουν σε αυτήν την περιοδεία». «Ελπίζω να σας δω σύντομα και προσεύχομαι και στέλνω την αιώνια αγάπη μου» στους θαυμαστές μου, προσθέτει στο μήνυμά της.

Η συναυλία της Κάρεϊ ακυρώθηκε παρά την ανακοίνωση του Forest National με την οποία οι υπεύθυνοι διαβεβαίωναν ότι όλες οι συναυλίες θα γίνουν μετά τη λήψη ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας.Σχόλια