Η Μαρία Πολύζου και η Κατερίνα Κατώπη τρέχουν στον Μαραθώνιο της Ν. Υόρκης για καλό σκοπό  υποστηρίζοντας το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Η Μαρία Πολύζου και η Κατερίνα Κατώπη τρέχουν στον Μαραθώνιο της Ν. Υόρκης για καλό σκοπό υποστηρίζοντας το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Η Μαρία Πολύζου και η Κατερίνα Κατώπη τρέχουν στον Μαραθώνιο της Ν. Υόρκης για καλό σκοπό υποστηρίζοντας το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

» ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ»

Στις 1 Νοεμβρίου στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης αγωνιζόμαστε για να μην πεινάει κανένας άνθρωπος στην Ελλάδα» λέει η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου.

Σε κάθε μαραθώνιο που λαμβάνουν μέρος οι δρομείς της ομάδας Marathon Team Greece by Maria Polyzou μεταλαμπαδεύουν το σύνθημα του ΜΠΟΡΟΥΜΕ «καμία μερίδα φαγητού χαμένη». Στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, που θεωρείται ο μεγαλύτερος και δημοφιλέστερος μαραθώνιος στον κόσμο, θα τρέξουν η Μαρία Πολύζου και η συναθλήτριά της μαραθωνοδρόμος Κατερίνα Κατώπη.

 

Στην Ελλάδα, το 1/3 του πληθυσμού ζει κάτω ή στο όριο της φτώχειας. Οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων που εγγράφουν τους απόρους δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση για φαγητό καθώς οι άνθρωποι λόγω ανεργίας έχουν ελάχιστο ή μηδαμινό εισόδημα και δεν μπορούν να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες.

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, έχει σώσει και έχει προσφέρει πάνω από 4 εκατομμύρια μερίδες φαγητού σε όλη την Ελλάδα. Με τον καινοτόμο μηχανισμό του σώζει και προσφέρει φρέσκο φαγητό, λαχανικά, φρούτα και κάθε είδους τρόφιμα σε κοινωφελείς φορείς όπως συσσίτια, ιδρύματα για παιδιά, ηλικιωμένους και αστέγους και άτομα με αναπηρία σε όλη την Ελλάδα.

3

Με τη βοήθεια του ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με 1 ευρώ σώζονται και προσφέρονται 10 μερίδες φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το Marathon Team Greece by Maria Polyzou σας και η Κατερίνα Κατώπη, σας καλεί να στηρίξετε τη δράση του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και με τη συνεισφορά σας να προσφέρετε άμεση ανακούφιση σε ανθρώπους που δεν έχουν φαγητό. «Με τη δική σας βοήθεια, θα κάνουμε τα 42.195 χλμ απόστασης 42.195 μερίδες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη» .

2

Περισσότερες πληροφορίες

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΠΟΡΟΥΜΕ ιδρύθηκε το 2012. Σώζει και προσφέρει φρέσκο φαγητό, λαχανικά, φρούτα και κάθε είδους τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα, καλλιεργεί τον εθελοντισμό σε παιδιά και ενήλικες και καταπολεμά τη σπατάλη των τροφίμων που επιβαρύνει το περιβάλλον.

Εάν επιθυμείτε να υποστηρίξετε το ΜΠΟΡΟΥΜΕ με μία δωρεά με την
Αιτιολογία 42.195 μέτρα και το ονοματεπώνυμο σας
στην τράπεζα: ALPHA BANK, δικαιούχος: ΜΠΟΡΟΥΜΕ Saving Food – Saving Lives
IBAN: GR1601401030103002320007491, BIC: CRBAGRAA

Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 210 3237805
Facebook: boroume
Twitter: @boroume YouTube: boroume
Website: www.boroume.gr/en
www.marathonteamgreece.gr

1


Σχόλια