Η μαρτυρία σοκ της μητέρα του Πολύζου

Η μαρτυρία σοκ της μητέρα του Πολύζου

Σύμφωνα με μαρτυρία- φωτιά που αποκαλύπτει η «Εspresso», μόλις 11 ημέρες πριν την εξαφάνιση του Κωστή Πολύζου στη Σιάτιστα της Κοζάνης, ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του και τον πατριό του είχαν επισκεφθεί υποκατάστημα τράπεζας.

«Το παλικάρι βρισκόταν μέσα με τη μητέρα του, ενώ ο πατριός του περίμενε απ΄ έξω» λέει ο μάρτυρας και περιγράφει τη σκηνή: «H Κουτσέγκου είχε απλωθεί σε μια καρέκλα και κουβέντιαζε ευδιάθετη. Κάποια στιγμή με ένα πλατύ χαμόγελο είπε σε μια υπάλληλο: «Aχ…τα παιδιά μας», προφανώς υπονοώντας ότι πρέπει να τα προσέχουμε, ενώ ο Κωστής δίολα της καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Μέσα στο άγχος, διαλυμένος, φαινόταν να μην ήξερε τι του γίνεται, όταν κάποια στιγμή μονολογούσε χαμένος στον δικό του κόσμο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso», κατά την ίδια μαρτυρία, ο Κωστής Πολύζος εκμυστηρεύτηκε: “ οι τράπεζες με κυνηγάνε, η εφορία, χρωστάω ΦΠΑ και η μάνα μου λέει ότι δεν χρωστάω τίποτα. Ποιος μου λέει ψέμματα. Η μητέρα μου;”.

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι δεν ήταν μόνο το δάνειο των 250.000 που τον έκαιγε. Λένε ότι η μητέρα και ο πατριός του είχαν καταφέρει να τον χρεώσουν με πολλά χρήματα, τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ και εκείνος ανησυχούσε.

Σε ό,τι αφορά στη Δέσποινα Κουτσέγκου και τον σύζυγό της Χρήστο Ντίο οι περιγραφές των αστυνομικών είναι ενδεικτικές του πως συμπεριφέρονται ακόμη και μετά τη σύλληψή τους. Είναι χαρακτηριστικό λένε ότι για ώρες στέκονταν όρθιοι στα διπλανά κελιά όπου είχαν τοποθετηθεί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ έμοιαζαν να νοιάζονται για το πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα φάνε. Δεν έλεγαν κάτι λένε άνθρωποι που ήταν μαζί τους εκείνες τις στιγμές. Δεν έδειχναν καν να τους απασχολεί η βαρύτατη κατηγορία.

Πηγή: Εspresso

 Σχόλια