Οι μαθητές του Athens School Festival επί σκηνής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Οι μαθητές του Athens School Festival επί σκηνής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τους μαθητές της έβδομης διοργάνωσης του Athens School Festival σε δύο μοναδικές συναυλίες την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 7.30μ.μ. στην Τεχνόπολη.

Με καλοκαιρινή διάθεση, θετική ενέργεια και δυνατές μουσικές οι μαθητές ανεβαίνουν στη σκηνή και καλούν το κοινό να διασκεδάσει, εκπλήσσοντάς το με τις μουσικές τους ικανότητες.

Στο μουσικό θεσμό του Athens School Festival συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, τα οποία σε κάθε  live εντυπωσιάζουν με το ταλέντο και τη ζωντάνια τους, ενώ εναλλάσσοντας διαφορετικά είδη μουσικής (έντεχνο, παραδοσιακό, rock, metal, garage, κ.α.) καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν στη συναυλία την Παρασκευή 19 Ιουνίου είναι:
Strangers, Another Dimension, Plastered Puppet, Black Stars, Midnight Notes, Weird Christie, Bazzinga,  Amantes Amentes Official, Upon Revival και LiE

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στη σκηνή της Τεχνόπολης θα απολαύσουμε τα γκρουπάκια:
Black Banana Choir, Jameson, Roadson, Jailbreak, ΧΑΡΛΟΚ, screaminblues,  InsideOut, Faceless Mass, Κρυστάλλινες Σκιές, Core The BandΣχόλια