Η μεγαλύτερη τιμωρία του Αλέξη

Η μεγαλύτερη τιμωρία του Αλέξη

Ειλικρινά τα ακούω όλα βερεσέ! Μια είναι η λύση. Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ. Να τον εκλέξει ο ελληνικός λαός με ένα ποσοστό 40-45% για να μπορέσει να εφαρμόσει το –παράλληλο- πρόγραμμά του. Αυτό που θα σκίζει το Μνημόνιο ενώ παράλληλα θα το εφαρμόζει. Κάτι σαν τον αστυνομικό του Φλαμπουράρη. Ο οποίος από τη μία θεωρούσε το γνήσιο της υπογραφής για το ιδιωτικό συμφωνητικό της μεταβίβασης των μετοχών στο Αρχηγείο, αλλά από την άλλη βρισκόταν εκτός Αττικής! Για τέτοιο δούλεμα μιλάμε…

Αυτό λοιπόν πρέπει να πράξει ο σοφός λαός. Να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον (ήμουν άπειρος, αδαής και ανυποψίαστος αλλά τώρα έμαθα) Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να κυβερνήσει (μαζί με την dream team) την έρημη την Ελλάδα.

Στο ereportaz δεν μασάμε τα λόγια μας. Εδώ και μήνες έχουμε αποκαλύψει ότι ο συνδυασμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν ο μοναδικός στον πλανήτη που θα μπορούσε να περάσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Η, δε, Μνημονιάρα είχε προαποφασιστεί από τους δανειστές και δη τον Σόιμπλε από τον Αύγουστο του 2013 (Δείτε εδώ). Διαφορετικά; Τα κουβαδάκια μας και σε άλλη παραλία…

Αφού λοιπόν χάσαμε πέντε χρόνια από την ζωή μας να ασχολούμαστε με το δίλημμα Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο, να δημιουργούμε σούπερ ήρωες οι οποίοι τα έκαναν όλα και συνέφεραν, συρθήκαμε στις εκλογές του Γενάρη του 2015, ψηφίσαμε την αλλαγή και την πρώτη φορά Αριστερά.

Και πάνω που είχαμε γκαζώσει (οι ανυποψίαστοι όχι εμείς) με τον -σούπερ ουάου- Γιάννη Βαρουφάκη και στην σκληρή, επίπονη και επίμονη διαπραγμάτευση η οποία θα οδηγούσε σε κάτι καλύτερο από το email Χαρδουβελλη, ξαφνικά διαπιστώσαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά δεν το βάλαμε κάτω! Δεν μασήσαμε. Κάναμε δημοψήφισμα για να διαολοστείλουμε την πρόταση Γιουνκέρ και βγάλαμε ένα γαμάτο υπερ-υπερήφανο ΌΧΙ, το οποίο ΚΑΙ το γλεντήσαμε στο Σύνταγμα. Αλλά η -πρώτη φορά Αριστερά- κυβέρνηση μας εξήγησε ότι το ΌΧΙ δεν ήταν ΟΧΙ αλλά ήταν ΝΑΙ, δηλαδή ναι μεν ήταν ΟΧΙ αλλά ήταν και λίγο ΝΑΙ υπό την έννοια ότι έπρεπε να μην… χαιρετήσουμε την Ευρώπη, δηλαδή ήταν ΟΧΙ μεν αλλά ουσιαστικά ΝΑΙ και έτσι το ΝΑΙ από 38% βρέθηκε με 100%. Και αφού απομακρύναμε τον πρωτομάστορα του ΟΧΙ τον -σούπερ ουάου- υπουργό πήραμε το ΟΧΙ μας πήγαμε και διαπραγματευτήκαμε και 16 ώρες και 29 λεπτά και 30 δεύτερα και φέραμε την ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ.

Αλλά, νταξ μωρέ, είχαμε κάνει σκληρή διαπραγμάτευση επί έξι μήνες. Και (μεταξύ μας, ε) είχαμε σοκάρει λιγουλάκι τον ελληνικό λαό σφουγγαρίζοντας τα ταμεία και κλείνοντας και τις τράπεζες. Αλλά ξέχασα! Τις τράπεζες δεν τις κλείσαμε εμείς…

Και ενώ λοιπόν περάσαμε την Μνημονιάρα με τις ψήφους της αντιπολίτευσης αφού οι, προδότες, δραχμόφιλοι, οι δικοί μας τέλοςπάντων, αρνήθηκαν να ψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Μνημόνιο που και επωφελές είναι και γαμάτο, το κλείσαμε το μαγαζί γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι 200 και βάλε ψήφοι που μας στήριξαν δεν επαρκούν για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα.

Και αφού βρίσαμε και λοιδορήσαμε τους πρώην συντρόφους οι οποίοι οι φουκαριάρηδες τα ίδια με εμάς έλεγαν, απλά αυτοί τα πίστευαν κιόλας, πήγαμε σε νέες εκλογές.

Και αφού για ΕΝΦΙΑ και πρόγραμμα Θεσσαλονίκης δεν μας έπαιρνε πλέον βρήκαμε άλλο τροπάρι. Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να εκλέξει όχι πρωθυπουργό αλλά εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να διερευνήσει τις υποθέσεις τις οποίες έχουμε κάνει σημαία χρόνια τώρα, όπως τη λίστα Λαγκάρντ, η οποία βέβαια δεν είναι η μόνη λίστα, αλλά αυτή μας ενδιαφέρει γιατί έχει και πολιτικό ενδιαφέρον. Βέβαια μεταξύ μας, επί 7 μήνες, και εμείς δεν κάναμε κάτι για να διερευνηθεί η λίστα αφού δεν δώσαμε επιστημονικούς συνεργάτες στους Οικ. Εισαγγελείς όπως και οι προηγούμενοι άλλωστε. Αλλά, νταξ μωρέ, ψιλά γράμματα αυτά αφού εδώ έχει ζουμί και στικάκια η υπόθεση.

Στο μεταξύ εκτός από τη Λαγκάρντ λέγαμε και καμία μαλακία για τη Siemens αλλά ντάξει μωρέ μετά τα ξεχάσαμε και αυτά αφού εμείς οι ίδιοι επικυρώσαμε ουσιαστικά την σύμβαση του Στουρνάρα που διερευνούσε η Ζωή η οποία ήταν καλή και άγια μέχρι τη στιγμή που ήμασταν αντιμνημονιακοί αλλά μετά μας χάλασε γιατί έπρεπε να ψηφίσουμε τσακ μπαμ τα προαπαιτούμενα.

Και αφού έχουμε και γαμώ τα ηθικά πλεονεκτήματα προσπερνάμε σαν να μην συνέβησαν φαινόμενα νεοπλουτισμού, βόλτες με σκάφη, παραμονή σε βίλες, κοκ. Νταξ μωρέ αριστεροί είμαστε, παιδιά ενός ανώτερου θεού, τι σκατά θα λογοδοτούμε και εμείς;

Και έτσι λοιπόν ξαναζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού για να ματαιώσουμε αυτό που φέραμε με τρόπο και χωρίς κόπο και να προστατεύουμε εκείνους για τους οποίους εκβιαζόμενοι, άπειροι και ανυποψίαστοι, υπογράψαμε την θανατική τους καταδίκη.

Ρε το συζητάτε; ΣΥΡΙΖΑ, δαγκωτό!Σχόλια