«Οι μεν και οι δεν»: Δείτε ποιοι ηθοποιοί είχαν επιλεγεί αρχικά για το ζευγάρι των Σταμάτηδων στη σειρά (βίντεο)

«Οι μεν και οι δεν»: Δείτε ποιοι ηθοποιοί είχαν επιλεγεί αρχικά για το ζευγάρι των Σταμάτηδων στη σειρά (βίντεο)

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά «Οι μεν και οι δεν» να έχει ολοκληρωθεί εδώ και δέκα χρόνια, ωστόσο, έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη πολλών, ως μία εκ των καλύτερων κωμικών σειρών που έχουν παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση.

Μιλώντας πρόσφατα για τη σειρά στο flashback του ΑΝΤ1, ο Στέλιος Μάινας αποκάλυψε ότι το πετυχημένο κουαρτέτο της σειράς θα ήταν διαφορετικό, σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια, καθώς ο ίδιος και η Τζόυς Ευείδη δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τους ρόλους του ζευγαριού των Σταμάτηδων.

Συγκεκριμένα, οι αρχικές επιλογές για το ζευγάρι των Σταμάτηδων ήταν ο Χρήστος Ευθυμίου και η Κατερίνα Πετούση.

«Αυτή ήταν μια σειρά που ουσιαστικά το κανάλι δεν την πίστευε. Ξεκίνησε να τη γυρίζει με άλλους ηθοποιούς. Και κάποια στιγμή οι ιθύνοντες είδαν το πρώτο επεισόδιο και αποφάσισαν ότι δεν τους έκαναν οι ηθοποιοί αυτοί, οι δύο από τους τέσσερις, το ένα ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάινας στο flashback του ΑΝΤ1.

Η Τζόυς Ευείδη στη συνέχεια ήταν αυτή που αποκάλυψε και τα δύο ονόματα των ηθοποιών: «Στον πιλότο, το αρχικό ζευγάρι των Σταμάτηδων ήταν η Κατερίνα Πετούση και ο Χρήστος Ευθυμίου. Απ’ ότι έμαθα εκ των υστέρων, για μένα επέμενε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που πίστευε σε μένα γιατί με είχε δει στο »Ρετιρέ»».

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας είπε για ποιον λόγο δεν ήθελε την Τζόυς Ευείδη στην σειρά: «Δεν μου άρεσε η ιδέα ότι θα παίζει η Τζόυς Ευείδη τον ρόλο της Νανάς Σταμάτη. Η Τζόυς, δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, δεν την είχα δει να κάνει δοκιμαστικό, απλά δεν μου άρεσε το “Ρετιρέ”».Σχόλια