Η μόδα στις θήκες iPhone

Η μόδα στις θήκες iPhone

Όλοι οι κάτοχοι ενός έξυπνου κινητού iPhone δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τις περίτεχνες θήκες  iPhone για να προστατεύσουν αλλά και για να αναβαθμίσουν αισθητικά την συσκευή τους. Οι επιλογές σε θήκες iPhone είναι αμέτρητες και πια οι κατασκευάστριες εταιρείες δείχνουν την δέουσα προσοχή στην προσφορά όλο και περισσότερων θηκών.

Ας ξεκινήσουμε από τις επιλογές σε υλικά που φτιάχνονται οι θήκες iPhone. Οι κάτοχοι της συσκευής μπορούν να βρουν θήκες από σιλικόνη, γνήσιο ή συνθετικό δέρμα, πλαστικό, αλουμίνιο, μεταλλικό, ακρυλικό ,ύφασμα ακόμα και ξύλο. Οι θήκες iPhone είναι τώρα πια ενισχυμένες και σε χαρακτηριστικά και έτσι εκτός από διαφανείς ή ανθεκτικές σε πτώσεις μπορούν να λειτουργούν και σαν πορτοφόλι, να έχουν επιπλέον θήκες για κάρτες, να έχουν βάση στήριξης, να λάμπουν στο σκοτάδι, να είναι αδιάβροχες ή ακόμα να έχουν ενσωματωμένο λαμπάκι με φως LED που να αναβοσβήνει όποτε το επιθυμεί ο χρήστης.

Τα σχέδια στις θήκες iPhone είναι επίσης αμέτρητα και ο αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε αγαπημένους ήρωες καρτούν, σχέδια 3D, εμπορικά σήματα αγαπημένων οίκων μόδας, πολύχρωμες, με ζώα, με γεωμετρικά σχήματα, με διάφορα μότο. Μια από τις τελευταίες τάσεις είναι η εκτύπωση σε θήκες iPhone, όπου ο αγοραστής μπορεί να ντύσει τη θήκη του με την φωτογραφία αγαπημένων προσώπων ή αγαπημένου σταρ ή ενός τοπίου ή ότι μπορεί να επιθυμεί εκείνος.

 Σχόλια