Η νυχτερινή έξοδος του Γονίδη με τη σύζυγό του στον κουμπάρο τους Βασίλη Δήμα

Η νυχτερινή έξοδος του Γονίδη με τη σύζυγό του στον κουμπάρο τους Βασίλη Δήμα

Ο Σταμάτης Γονίδης με την σύζυγο του Κατερίνα που παντρεύτηκαν το 2006 πήγαν να απολαύσουν τον αγαπημένο φίλο και κουμπάρο τους, Βασίλη Δήμα.

Ο Βασίλης Δήμας θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο της δισκογραφίας καθώς τα τελευταία χρόνια έχει γράψει πληθώρα τραγουδιών στους Ν. Μακρόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Νότη Σφακιανάκη και όχι μόνο, ενώ παράλληλα κάθε του δισκογραφική δουλειά στέφεται με επιτυχία.

Ο Σταμάτης Γονίδης διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του δίπλα στην Κατερίνα, την γυναίκα που του άλλαξε την ζωή τα τελευταία χρόνια και πριν από λίγες μέρες, τους πετύχαμε σε κοινή τους έξοδο στο «Πηνελόπη και μνηστήρες» να διασκεδάζουν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου δέκα χρόνια, εκείνη την περίοδο ο Βασίλης Δήμας ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Σταμάτη Γονίδη γνωρίζοντας ουσιαστικά και τους δύο από την αρχή της σχέσης τους. Όταν πριν από τρία χρόνια ο Βασίλης Δήμας πήρε την απόφαση να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με την γυναίκα του, ο Σταμάτης και η Κατερίνα θέλησαν να είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού όπως και έγινε το καλοκαίρι του 2012 στον ιερό Αγίου Κωνσταντίνου κι Ελένης στην Γλυφάδα.

Τα φλας έκαναν την νύχτα μέρα την στιγμή που οι δύο κουμπάροι βρέθηκαν επί σκηνής και ο κόσμος δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τόσο για τη χημεία τους όσο και για τις αγαπημένες επιτυχίες που αφιέρωσαν στους θαμώνες του μαγαζιού. Η Κατερίνα με το βλέμμα της γεμάτο υπερηφάνεια για τον άντρα της αλλά και για τον κουμπάρο της σιγοψιθύριζε τους στίχους των τραγουδιών τους, πριν αποχωρήσει αυτή και ο αγαπημένος της Σταμάτης. Να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες ο Βασίλης Δήμας έγινε για πρώτη φόρα μπαμπάς κάνοντας χαρούμενους τους κουμπάρους του για αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.Σχόλια