Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ

Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία, με τις παρασκηνιακές διεργασίες αναφορικά με την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος να είναι εντατικές, αν και μέχρι στιγμής η μόνη επίσημη υποψηφιότητα είναι αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και για μία εβδομάδα, έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Οι υποψηφιότητες είναι και αυτές που θα δείξουν το μέγεθος της «μάχης» στο εσωτερικό του κόμματος.

Έκπληξη, ωστόσο, προκαλούν, – ανεπιβεβαίωτες – πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, σύμφωνα με τη οποίες η Ντόρα Μπακογιάννη δεν σκοπεύει να στηρίξει τον ίδιο της τον αδελφό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μέσω του ΑΝΤ1 δήλωσε πρώτος πως θα κατέβει υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Μπακογιάννη θεωρεί πως η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος είναι βιαστική, ενώ μάλιστα, σε περίπτωση που ο νυν πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποφασίσει τελικά να είναι υποψήφιος, η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται πως θα στηρίξει εκείνον και όχι τον αδελφό της.Σχόλια