Η Πάολα Ρεβενιώτη υποψήφια με το ΜέΡΑ25

Η Πάολα Ρεβενιώτη υποψήφια με το ΜέΡΑ25

Ανάμεσα στους νέους υποψηφίους του ΜέΡΑ25, εκτός της κ.Ρεβενιώτη, υπάρχουν επίησς τα ονόματα του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη, των δημοσιογράφων Ανδρέα Ρουμελιώτη και Αλέξανδρου Ρομανού Λινάρδου, της συζύγου του κ.Βαρουφάκη, Δανάςη Στράτου και του καθηγητή του Πανεπιστημίου Cambridge Μιμιρίνη Μιχαήλ. Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται επίσης ο ακτιβιστής και πρώην ευρωβουλευτής, Κρίττων Αρσένης, και ο σκιτσογράφος, Στάθης Σταυρόπουλος. Ο ΓΙάνης Βαρουφάκης θα είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο και στην Β’ Πειραιά.

Επίσης, το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε σήμερα την συμπόρευση του Νίκου Παπαστεργιάδη και την ένταξή του στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Ο Νίκος, κορυφαίος κριτικός σύγχρονης τέχνης διεθνώς, διευθύνει το Ερευνητικό Κέντρο Δημόσιων Πολιτισμών στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης όπου είναι Καθηγητής Πολιτισμικών Σπουδών» α ναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η αγωνίστρια της Αριστεράς και Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέπης Ρηγοπούλου θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ ο Ψαραντώνης Ξυλούρης στην τελευταία, τιμητική θέση. Στο Επικρατείας του κόμματος θα είναι επίσης η τραγουδίστρια, Νένα Βενετσάνου, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης, Γιώργος Μανιώτης, ο δημοσιογράφος Τάκης Μίχας, καθώς και η μία εκ των αγωνιζόμενων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, Λίτσα Αλεξάκη.


Σχόλια