Η πατέντα που έγινε viral – Hamdog: Χάμπουργκερ και χοτ ντογκ σε ένα (εικόνες-video)

Η πατέντα που έγινε viral – Hamdog: Χάμπουργκερ και χοτ ντογκ σε ένα (εικόνες-video)

Μία διαφορετική ιδέα είχε ο Mark Murray από την Αυστραλία, ο οποίος «πάντρεψε» το burger με το hot dog και πλέον θα θησαυρίσει!

Σύμφωνα με το BBC, είχε πατεντάρει το Hamdog ήδη από το 2009 στις ΗΠΑ και έκτοτε αναζητούσε επενδυτές. Συχνά πολλοί τον χλεύαζαν για την ιδέα του, ενώ και όταν προσπάθησε να κάνει την πατέντα πολλοί νομικοί τον είχαν αποτερέψει λέγοντας πώς δεν θα τα καταφέρει αλλά τελικά τους διέψευσε όλους.

Ο Mark Murray
Ο Mark Murray

Ο Mark Murray πριν δύο μήνες λάνσαρε το Hamdog: το πατενταρισμένο πάντρεμα burger με hot dog και πλέον η «επιχείρησή» του επεκτείνεται καθώς πολλοί ενδιαφέρονται για το franchise. Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο του BBC, η ανταπόκριση του κόσμου στο νέο street food snack ήταν τέτοια που έφτασαν να πουλούν ένα Hamdog κάθε 15 δευτερόλεπτα, ενώ πολλοί από αυτούς που το δοκίμασαν σε πάγκους που στήνονταν σε αγορές και φεστιβάλ στη Δυτική Αυστραλία εντυπωσιάζονταν από το σχήμα του, φωτογράφιζαν το Hamdog και το πόσταραν στα social media, από όπου έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.

hamdogprimary

Δείτε το σχετικό βίντεο από την παρουσίαση του Hamdog που λανσαρίστηκε ως μοναδικό στον κόσμο.

 Σχόλια