Η Πηγή απαντά πρώτη φορά στην υπόθεση ντόπινγκ

Η Πηγή απαντά πρώτη φορά στην υπόθεση ντόπινγκ

Την απάντηση της δίνει για πρώτη φορά η Πηγή Δεβετζή, έπειτα από την ενημέρωση της IAAF στο ΣΕΓΑΣ πως σε έλεγχο ντόπινγκ, βρέθηκε θετικό δείγμα της από επανέλεγχο, που έγινε σε δείγμα που είχε παρθεί το 2007.

Όλο αυτό το διάστημα η αθλήτρια δεν έδωσε καμία απάντηση για τα όσα προέκυψαν από τον έλεγχο αυτό, ωστόσο η ίδια τονίζει κατηγορηματικά πως όλο αυτό είναι γελοίο.

Όπως αναφέρει η Πηγή Δεβετζή: «Δεν σταμάτησα τον αθλητισμό γι’ αυτούς τους λόγους. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί μεγάλωσα και δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Βγήκε μια είδηση χωρίς να έχω στοιχεία στα χέρια μου. Δεν με στεναχώρησε γιατί είναι ένα θέμα που ξέρω καλά τι συμβαίνει, ξέρω ότι είμαι οκ σε όλο αυτό. Η στήριξη του κόσμου ήταν απίστευτη και φυσικά κανείς δεν το πιστεύει γιατί είναι γελοίο. Κάνω αθλητισμό από τα 4 μου χρόνια, έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει superman. Δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα δημοσιεύματα. Όταν έχω τα στοιχεία πολύ ευχαρίστως να κάνω και φοβερές συνεντεύξεις, να σας τα πω όλα».Σχόλια