Οι πολιτικοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και αυτοί που… τα κράτησαν!

Οι πολιτικοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και αυτοί που… τα κράτησαν!

Βουλή σε δυο στρατόπεδα με φόντο… τα χρήματα που έχουν μεταφέρει στο εξωτερικό εν ενεργεία και πρώην πολιτικοί. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί εντός κοινοβουλίου όταν κάποιος «ανοίγει» το θέμα του επαναπατρισμού των χρημάτων που έβγαλαν σε ξένα πιστωτικά ιδρύματα μισθωτοί, επιχειρηματίες και… εκπρόσωποι του λαού.

Οι απόψεις μάλιστα για τους τελευταίους που έχουν προχωρήσει σε τέτοιου είδους ενέργειες διίστανται με βουλευτές της συγκυβέρνησης να ζητούν να δοθούν όλα τα ονόματα στη δημοσιότητα προκειμένου, όπως λένε «ο λαός να καταλάβει τι καπνό φουμάρει ο καθένας» και άλλους κυρίως της αντιπολίτευσης να τους δίνουν τα… εύσημα, αφού θεωρούν ότι υπαίτια για μια τέτοια κίνηση είναι η κυβέρνηση.

Το ρεπορτάζ της Karfitsa για τους… εθνοπατέρες του τόπου με τις καταθέσεις με τα πολλά… μηδενικά στο εξωτερικό που προκάλεσε αίσθηση και… «σούσουρα» στα «πηγαδάκια» των βουλευτών, συνεχίζεται! Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι συγκεκριμένοι βουλευτές με τους οποίους η «Κ» επικοινώνησε όχι μόνο δεν θέλησαν να τοποθετηθούν επί του ζητήματος αλλά ζήτησαν να μην… αναφερθούμε καθόλου σε αυτούς! Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ένα: δεν μπορεί όλοι οι πολιτικοί να στοχοποιούνται, επειδή ορισμένοι συνάδελφοί τους προτίμησαν τη δύσκολη αυτή περίοδο της κρίσης να σώσουν το… βίος τους!Σχόλια