Η προεκλογική ξενάγηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην Αμφίπολη

Η προεκλογική ξενάγηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην Αμφίπολη

Επόμενος σταθμός …Αμφίπολη.

Το Αρχαιολογικό μουσείο της Αμφίπολης επισκέφτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί του Σαββάτου, συνοδευόμενος από την υπεύθυνη αρχαιολόγο της ανασκαφής, Κατερίνα Περιστέρη.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα, επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο, δείχνοντας αρκετά ενθουσιασμένος με την εμπειρία του αυτή.

Ο ίδιος σε δήλωση του ανέφερε: «Επισκέφτηκα το μουσείο της Αμφιπόλεως για να δω τα εκθέματα, τα οποία είναι αριστούργημα, και καλώ τους πάντες να έρθουν να επισκεφθούν να δουν το μουσείο που είναι πολύ ωραίο και με ευρήματα μοναδικά που δεν βρίσκεις σε άλλα μουσεία. Και εγώ ξέρετε έχω επισκεφθεί σχεδόν όλα τα μουσεία της χώρας, αλλά και για να συναντήσω από κοντά την κ. Περιστέρη, η οποία μας έδωσε υπερηφάνεια και για την οποία θα πρέπει να πούμε με θάρρος ότι έχει κάνει την συγκλονιστικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων ετών. Για όποιον γνωρίζει από την ιστορία και αρχαιολογία του τόπου μας, η ανασκαφή που επιμελείται η κυρία Περιστέρη, με τόσο επαγγελματισμό και τόση αυτοθυσία, θα αλλάξει τον τόπο αυτό και την ιστορία του» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

«Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτή τη δουλειά, είναι δύσκολο και το λέω ως αρχαιολόγος» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Κατερίνα Περιστέρη για να του απαντήσει: «Έχουμε το μεράκι, όλη η ομάδα και προσπαθούμε».

Μάλιστα άδραξε της ευκαιρίας και ανέβασε στον λογαριασμό του στο  στιγμιότυπα από την ξενάγηση του στη Αμφίπολη, γράφοντας:

Από την επίσκεψή μου στο Μουσείο Αμφιπόλεως με την πανάξια κ. Περιστέρη».

 Σχόλια