Οι ΠΡΩΤΟΙ αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου – Το τζιπ πέρασε σαν τρένο πάνω από τις μπάρες

Οι ΠΡΩΤΟΙ αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου – Το τζιπ πέρασε σαν τρένο πάνω από τις μπάρες

Παγωμένη είναι όλη η Ελλάδα από το πρωί της Πέμπτης μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό τρόπο που κόπηκε το νήμα της ζωής του τραγουδιστή… τόσο γρήγορα, τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Σοκαρισμένοι οι πολίτες που μένουν κοντά στο σημείο της τραγωδίας περιγράφουν στην κάμερα του Star όλα όσα έγιναν το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. Όπως χαρακτηριστικά λένε όλοι όσοι ήταν εκεί το τροχαίο ήταν τόσο δυνατό που ακούστηκε σαν να πέρασε τρένο πάνω από τις μπάρες.

«Το τζιπ ήταν αναποδογυρισμένο όταν εγώ ήλθα τη δεύτερη φορά. Οι Αρχές κρατούσαν ένα λευκό σεντόνι και έκρυβαν τον τραγουδιστή. Παντού γύρω υπήρχαν τζάμια και πράγματα διασκορπισμένα από εδώ και από εκεί» αναφέρει ο Σωτήρης στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», περιγράφοντας το πώς συνέβη το δυστύχημα.

«Το τζιπ πέρασε σαν τρένο πάνω από τις μπάρες. Ο ήχος ήταν τόσο δυνατός που ακούστηκε σαν να τράκαρε νταλίκα με τρένο και άλλα δέκα αυτοκίνητα. Ήταν συγκλονιστικό. Καθόμουν και έπινα καφέ στη βεράντα και πετάχτηκα. Ήλθα και είδα ένα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο. Είδα την κοπέλα που ήταν ξαπλωμένη, ένας ήχος φοβερός» λέει ένας κάτοικος που μένει απέναντι από το τραγικό σημείο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Πηγή: star.grΣχόλια