Η Ραχήλ «χαστουκίζει» τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Η Ραχήλ «χαστουκίζει» τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Σκληρή ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος σχολιάζοντας ότι τα εργασιακά ζητήματα αποτελούν μεγάλο «αγκάθι» μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εξέφρασε την ελπίδα του, «για το καλό όλων», το Ταμείο να «κρατήσει αρκετά γερά, να μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα».

«Θα είναι καταστροφή για την οικονομία, θα πάμε τη χώρα 25 με 30 χρόνια πίσω», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Τις δηλώσεις του αυτές, ακολούθησε έντονη απάντηση από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

«Το φαινόμενο του εφιάλτη είναι διαχρονικό. Σε διάφορες ιστορικές στιγμές της Χώρας υπήρξαν φωνές όσων κρίνοντας από την δική τους ανικανότητα προσέφευγαν στην πεφωτισμένη δεσποτεία των ξένων. Οι πολιτικά και ηθικά μικροί ποτέ δεν άντεχαν το βάρος της ευθύνης των δικών τους αποφάσεων και προσδοκούσαν στην έλευση ενός ‘’μπαμπούλα’’ που θα πάρει την εξουσία και την ευθύνη. Αυτές οι πολιτικές ανοησίας που οδήγησαν την χώρα δέσμια στους τοκογλύφους, φαίνεται να δίνουν ακόμα εύκολο και ανέξοδο επιχείρημα σε όσους αδυνατούν να κρίνουν τις διαμορφούμενες πολιτικές εξελίξεις», γράφει χαρακτηριστικά η κ. Μακρή.Σχόλια