Η Shaya πάει Eurovision – Όλο το παρασκήνιο

Η Shaya πάει Eurovision – Όλο το παρασκήνιο

Με αφορμή το νέο της τραγούδι «Sway», η Shaya μίλησε στους δημοσιογράφους για τις συνεργασίες του χειμώνα αλλά και για τα νέα της σχέδια.

Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε ως μέλος των Hi-5 μίλησε στο ereportaz για το νέο της τραγούδι, το οποίο σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί και στην ελληνική του version. Ενώ αποκάλυψε πως παράλληλα με τις εμφανίσεις που ετοιμάζει σε Ελλάδα και εξωτερικό για τις γιορτινές μέρες, είναι στην «αναμονή» για την Eurovision!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει, πως παρότι η Ελλάδα και η Δανία θα είχαν προτεραιότητα αν της ζητούσαν να συμμετέχει ως εκπρόσωπος τους στην Eurovision, η αλήθεια είναι πως μια άλλη χώρα είναι αυτή που της έκανε σχετική πρόταση.

Δείτε τι μας είπε:

«Είναι γνωστό ότι θέλω να πάω στην Eurovision… Θα ήθελα πολύ να πάω με την Ελλάδα διότι είναι η χώρα που με ανέδειξε σαν δεύτερη επιλογή θα ήταν η Δανία επειδή ως γνωστόν είμαι και μισή Δανέζα. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες με τους συνεργάτες μου δεχτήκαμε μια πρόταση από την Ρουμανία για την Eurovision και το σκέφτομαι θερμά… Ήδη έχουμε καταθέσει το τραγούδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά…»

Ακούστε το νέο της τραγούδι εδώ:


Σχόλια