Η στιγμή της εκτέλεσης του μακελάρη της Νίκαιας – ΝΕΟ βίντεο ντοκουμέντο!

Η στιγμή της εκτέλεσης του μακελάρη της Νίκαιας – ΝΕΟ βίντεο ντοκουμέντο!

Πριν από λίγη ώρα το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που η αστυνομία εξουδετερώνει τον μακελάρη που σκόρπισε το θάνατο στην περιοχή της Νίκαιας στη Γαλλία.

Παρακολουθήστε το βίντεο- ντοκουμέντο:

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Nice Matin το όνομα του δράστη της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια με τους 84 νεκρούς είναι Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

Είχε παρκάρει στο συγκεκριμένο δρόμο για τουλάχιστον εννέα ώρες και σύμφωνα με τοπικά μέσα, του επέτρεψαν να μείνει στο σημείο γιατί μετέφερε παγωτό! Παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία των μεγάλων φορτηγών απαγορεύεται στη Γαλλία τις εθνικές εορτές και τις Κυριακές, τα φορτηγά που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα εξαιρούνται.

«O Αλλάχ είναι μεγάλος» (Allahu Akbar) φέρεται να φώναξε ο 31χρονος Γαλλοτυνήσιος οδηγός του φορτηγού πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη την γαλλική εφημερίδα «Nice Matin». To όνομα του δράστη φέρεται να είναι Mohamed Lahouaiej Bouhlel, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, εκτός από τον οδηγό που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών σκορπώντας τον θάνατο στη Νίκαια, υπάρχει και συνεργός, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Συγγενείς και φίλοι του δράστη ανακρίνονται από την αστυνομία και γίνονται επιδρομές στην περιοχή Αμπατουάρ της Νίκαιας.Σχόλια