Η συγκινητική ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι, το πρόβλημα υγείας και η φωτογραφία από το ιατρείο

Η συγκινητική ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι, το πρόβλημα υγείας και η φωτογραφία από το ιατρείο

«Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο»

Η Κιάρα Φεράνι μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της από τον Μάϊο του 2016, με στόχο να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους ακόλουθους και θαυμαστές της.

Το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας αποκάλυψε τη μοναξιά που ένιωθε όταν ζούσε στο Λος Αντζελες, καθώς και το γεγονός ότι ήταν δύσκολο να μείνει έγκυος, σύμφωνα με τον γυναικολόγο της, εξαιτίας ενός ορμονικού προβλήματος.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία. Αυτή ήμουν εγώ τρια χρόνια πριν, τον Μάϊο του 2016. Δεν αισθανόμουν καλά. Ήμουν πληγωμένη από μια σχέση που τελείωσε, αισθανόμουν μοναξιά στο Λος Άντζελες όπου ζούσα και δεν είχα πλάνο για τη ζωή μου στο μέλλον. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν την επίσκεψή μου σε γυναικολόγο, ο οποίος μου είπε ότι θα ήταν δύσκολο να μείνω έγκυος γιατί οι ορμόνες μου δεν ήταν ισορροπημένες και επιπλέον είχα πολυκυστικές ωοθήκες (πολύ συνηθισμένο για τις γυναίκες). Εκείνη τη χρονική περίοδο δεν είχα κάποιον σύντροφο και μια εγκυμοσύνη δεν αποτελούσε τον πρώτο μου στόχο. Όμως το γεγονός ότι θα ήταν δύσκολο, με στεναχώρησε πολύ. Ο Μάϊος του 2016 ήταν ένας από τους πιο σκληρούς μήνες της ενήλικης ζωής μου γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω όλους τους φόβους μου: την υγεία, τη μοναξιά και τη θλίψη από χωρισμό. 

Κι αυτό γιατί το λέω;

Γιατί τα περισσότερα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για έναν συγκεκριμένο λόγο. Το να μείνω τελείως μόνη στο Λος Άντζελες μου έμαθε τελικά να είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου, να μην βασίζομαι σε κανέναν. Η επίσκεψη στον γιατρό με έκανε να νοιάζομαι περισσότερο για το σώμα μου. Άρχισα να τρέφομαι πιο σωστά, να παίρνω τις σωστές βιταμίνες και να πηγαίνω στους σωστούς γιατρούς που μου έμαθαν ότι το σώμα μου είναι τέλειο και δεν θα έχω πρόβλημα αν αφήσω τις κακές ενέργειες να εισχωρήσουν στο κεφάλι μου. 

Όσον αφορά το χωρισμό, αφήνω τον εαυτό μου να απολαύσει αυτές τις στιγμές που πρέπει να σκέφτομαι μόνο εμένα γιατί στο μυαλό μου ήξερα ότι ο επόμενος σύντροφός μου, θα είναι ο ”ένας” και τρεις μήνες αργότερα γνώρισα τον Fede.

Οπότε αν βρίσκεστε σε δύσκολη περίοδο, αναπνεύστε, ονειρευτείτε αυτά που θέλετε στη ζωή και απολαύστε το άγνωστο».

Η Φεράνι παντρεύτηκε τον Ιταλό ράπερ Φεντερίκο Λεονάρντο Λουτσία (Φέντε) σε μια λαμπερή τελετή στην Ιταλία που συζητήθηκε πολύ. Οι δυο τους έχουν έναν γιο, τον μικρό Λεο.

Πηγή: huffingtonpost.gr


Σχόλια