Η »τελευταία» εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη με την παλιά μορφή  – Δείτε τι είπε ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ

Η »τελευταία» εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη με την παλιά μορφή – Δείτε τι είπε ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη συγκίνηση και ευθύνη για την πολύ μεγάλη τιμή που μου έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ να μου αναθέσει μια τόσο κρίσιμη θέση» δήλωσε ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας λόγο για αλλαγές στον τρόπο της δημόσιας παρουσίας του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από την τηλεοπτική στέγη που φιλοξενεί την εκπομπή του, τοποθετήθηκε επί της σημερινής ανακοίνωσης της ΝΔ, να χρήσει τόσο τον ίδιο, όσο και τον Κωστή Χατζηδάκη ως τους νέους αντιπροέδρους του κόμματος και τόνισε πως από εδώ και το εξής η παρουσία του στην εκπομπή δεν θα είναι η ίδια.

«Στην εκπομπή δεν θα μπορέσω να είμαι με τον τρόπο που ήμουν και με τη συχνότητα που ήμουν» τόνισε, σημειώνοντας πως η παρουσία του θα έχει διαφορετικό τόνο και ύφος.   «Είναι η τελευταία εκπομπή με την παλιά μορφή της. Ο ρόλος μου, μου υπαγορεύει να αλλάξω λίγο τον τρόπο της δημόσιας παρουσίας μου. Δεν θα γίνω κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είμαι αλλά θα προσπαθήσω να είμαι λίγο πιο προσαρμοσμένος σε μια θέση ευθύνης μιας μεγάλης παράταξης σεβόμενος τις ευαισθησίες όλων των μελών που σε ένα βαθμό εκπροσωπώ» πρόσθεσε.

 Σχόλια