Η Ζωή απαντά στον Καμμένο

Η Ζωή απαντά στον Καμμένο

Συνέντευξη Τύπου, με την οποία θα επιχειρήσει να απαντήσει στις βολές που εκτόξευσε εναντίον της ο Πάνος Καμμένος, θα παραχωρήσει από τη Βουλή στις 19:00 η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον Σκάι και στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή, αναφέρθηκε στο θέμα της βίαιης προσαγωγής Στουρνάρα στη Βουλή, κατηγορώντας την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι την αρνήθηκε: «Όταν εγώ της ζήτησα να προσάγει βιαίως τον κ. Στουρνάρα στη Βουλή, μέσω του κ. Νικολόπουλου, το αρνήθηκε και τώρα λέει γιατί δεν συμφωνήσατε να κάνουμε βίαιη προσαγωγή».

Στη συνέχεια άφησε αιχμές για σκόπιμη ολιγωρία της προέδρου της Βουλής σε θέματα διαφθοράς:
«Η κυρία Κωνσταντοπούλου έβαλε νερό στο κρασί της στα ζητήματα της διαφθοράς. Έπρεπε οι υποθέσεις αυτές να είχαν πάει στην Ολομέλεια. Δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ό,τι ο πατέρας της εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων με ενοχλεί πάρα πολύ. Άμα είσαι συνήγορος για την υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια είναι ένα θέμα».

Και ο κ. Καμμένος ολοκλήρωσε την επίθεσή του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για σχέση της με τον κ. Κάντα, γνωστό από την εμπλοκή του στις μίζες των εξοπλιστικών: «Μαθαίνω επίσης ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Εμένα αυτά τα θέματα με ενοχλούν πάρα πολύ, γιατί η πρώτη εντολή που πήρε αυτή η κυβέρνηση, είναι να χτυπήσει τη διαφθορά».Σχόλια