Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή των εφήβων

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή των εφήβων

Τους έφηβους βουλευτές που συμμετέχουν στο φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποδέχτηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για σχεδόν μία ώρα η Πρόεδρος της Βουλής περιτριγυρισμένη από εκατοντάδες έφηβους βουλευτές, χαιρετούσε δια χειραψίας του νεαρούς και τις νεαρές έβγαζε μαζί τους selfies ενώ έδινε ακόμη και αυτόγραφα σε όποιον της το ζητούσε.

Αφού συνομίλησε με τους περισσότερους από τους 350 παρευρισκόμενους εφήβους, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι πέρασε την ωραιότερή της μέρα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της.

«Πέρασα την ωραιότερη μέρα μου. Είναι μεγάλη η χαρά μου να βλέπω κατάμεστη την αίθουσα από νέους ανθρώπους. έχετε τη ζωή μπροστά σας. Το μέλλον είναι στα χέρια σας. Να είστε καλά προετοιμασμένοι την Τετάρτη (που θα συνεδριάσει η Ολομέλεια των Εφήβων Βουλευτών).Έχετε κοινοβουλευτικό καθήκον να μου στείλετε τις selfies όλοι σας. Καλές εργασίες και να ευχηθώ από καρδιάς να μείνετε πάντα έτσι γιατί οι άνθρωποι που παραμένουν έφηβοι, δεν παραιτούνται, αισιοδοξούν, πάνε καλά» είπε.

Τη «Βουλή των Εφήβων» φέτος απασχολεί το θέμα των διακρίσεων στον χώρο του σχολείου.Σχόλια