Ιάσωνας Φωτήλας: Θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη & τη ΝΔ

Ιάσωνας Φωτήλας: Θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη & τη ΝΔ

Την απόφασή του να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Ιάσωνας Φωτήλας, ο οποίος εχθές διεγράφη από την ΚΟ του Ποταμιού, μετά τη σύγκρουσή του με το κόμμα, που ξεκίνησε με αφορμή την πρότασή του για συνεργασία με τη ΝΔ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο κ. Φωτήλας έκανε λόγο για ανακοίνωση λάσπης από την πλευρά του Ποταμιού, ενώ επεσήμανε πως δεν έχει μιλήσει με τη ΝΔ, αλλά θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, ανεξάρτητα από την ένταξή του ή όχι στο κόμμα.

Αναφορικά με τη διαγραφή του, ο ίδιος σημείωσε ότι είχε εκφράσει την αγωνία του για την πορεία του κόμματος, και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή του στο Ποτάμι, είχε χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου και ζητούσε σύγκληση της ΚΟ.

«Το Ποτάμι δεν μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία», υπογράμμισε ο κ. Φωτήλας και τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος και τα στελέχη έχουν πολλά να πουν.

Τέλος, ανέφερε πως είχε πει στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι η μοναδική ελπίδα για το κόμμα είναι η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δήλωσε ανοιχτός και σε κάθε άλλη πρόταση.

 


Σχόλια