Ίδρυση του νέου κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ –Ταυτότητα Κεντρώων»

Ίδρυση του νέου κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ –Ταυτότητα Κεντρώων»

 

Την  Παρασκευή 17-6- 2016, το νέο πολιτικό κόμμα: «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ –Ταυτότητα Κεντρώων», κατέθεσε την ιδρυτική δήλωση του στον Άρειο Πάγο.

Το κόμμα θα έχει διάρκεια λειτουργίας τα 8 έτη για την εκπλήρωση- όπως αναφέρεται στο καταστατικό- του σκοπού της τελικής διαγραφής των χρεών και της αναδιοργάνωσης της χώρας.

Τα μέλη του κόμματος
Τα μέλη του κόμματος

Ως ιδρυτικός Πρόεδρος ορίζεται ο κ. Μπαρτζώκης Γιώργος που είναι ο Πρόεδρος του πολιτικού κινήματος των δανειοληπτών «Ταυτότητα forum» και της καταναλωτικής οργάνωσης «Ταυτότητα Δανειοληπτών».

Αντιπρόεδρος είναι ο κ. Βερώνης Ιωάννης, πρώην στέλεχος του κόμματος Ένωση Κεντρώων.

DSC09245
Οι κύριοι Μπαρτζώκης και Βερώνης

Αρχές –πολιτικοί στόχοι

Σύμφωνα με το καταστατικό που κατατέθηκε από τα μέλη του κόμματος στον Άρειο Πάγο οι Αρχές και οι πολιτικοί στόχοι ορίζονται ως εξής:

13434954_10206328443282077_1315488799547690000_n

«Το κόμμα «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων» είναι πολιτικό κόμμα με αρχές που βρίσκονται στο Πατριωτικό ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Ελλάδας που έφτασε η ώρα να λάβει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ. Δεν έχει ιδεολογικές προκαταλήψεις για την δεξιά ή την αριστερά. Είναι κόμμα λόμπυ που εκπροσωπεί τα εκατομμύρια Ελλήνων δανειοληπτών και των οικογενειών τους.

Στόχος η ανάδειξη κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας που θα εκσυγχρονίσει και θα αναδιοργανώσει το κράτος καθιστώντας το φιλικό στον πολίτη-φυσικό πρόσωπο που θα διαβιώνει στην επικράτεια με δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ασφάλεια και αγάπη.

Φιλοδοξία: η εξέλιξη της πατρίδας μας σε δυνατό παράγοντα διεύρυνσης του ευρωπαϊκού σχεδιασμού της με ισχυρή συμμετοχή στους θεσμούς της Ευρώπης, την διεθνή επαφή με όλους τους οργανισμούς και τις χώρες του κόσμου, η αξιοπρεπής διαβίωση για τους κατοίκους της Ελλάδας με προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, με εργασία για όλους, με κοινωνική αγάπη στους ανήμπορους, με παιδεία, με πολιτισμό χωρίς να απεμπολούμε την Εθνική Ταυτότητα μας. Είναι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας μας , όμως με γνώμονα και βάση πρωταρχικά την Ελληνική Ταυτότητα και κυριαρχία μας.»

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του προέδρου κ. Μπαρτζώκη:Σχόλια