Ιερέας κάηκε ζωντανός μέσα σε εκκλησία στα Γλυκά Νερά (φωτό)

Ιερέας κάηκε ζωντανός μέσα σε εκκλησία στα Γλυκά Νερά (φωτό)

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 66χρονος ιερέας στα Γλυκά Νερά, ο οποίος κάηκε, εγκλωβισμένος μέσα στην εκκλησία της ενορίας που λειτουργούσε.

1

Αναλυτικότερα, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Σάββα, καθώς φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να καταλήξει από τα εγκαύματα που προκλήθηκαν από τη φωτιά.

2

3

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ο 66χρονος, για αγνώστους λόγους, έπεσε πάνω στη σόμπα και άρπαξε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε σε ολόκληρη την εκκλησία, και εν συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός.

4

Απαρηγόρητες είναι οι δυο αδελφές του 66χρονου, οι οποίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο άδικα χάθηκε ο πάτερ Πορφύριος, που λειτουργούσε στην εκκλησία της περιοχής τα τελευταία δυο χρόνια.

5

Συγκλονισμένη η μικρή γειτονιά της περιοχής των Γλυκών Νερών παρακολουθούσε με αγωνία της προσπάθειες των Πυροσβεστών να βρουν τον ιερέα. Κατέρρευσαν στο άκουσμα ότι ο παπά Πορφύριος είχε βρει φρικτό ακαριαίο θάνατο από την ένταση της φωτιάς που προκλήθηκε.

Πηγή φωτογραφιών: newsit.grΣχόλια