Ικανοποιημένος ο Δέλλας

Ικανοποιημένος ο Δέλλας

Την ικανοποίησή του για την εμφάνισή της ΑΕΚ στο παιχνίδι (2-0) με την Κορόνα Κίελτσε εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση, τονίζοντας πως είδε αυτά που ήθελε να δει από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο σημερινό φιλικό: «Άσχετα αν παίξαμε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, το θέμα είναι να δούμε τη φιλοσοφία της ομάδας. Θέλαμε να έχουμε στην κατοχή μας την μπάλα, να πιέζουμε ψηλά και να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας και αυτό το είδαμε».

Για το δίδυμο Αραβίδη-Τζεμπούρ και την εμφάνιση του Κρισάντους: «Πρέπει να κάνουμε δοκιμές, μας δίνεται η δυνατότητα, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Να δούμε ποιος ταιριάζει περισσότερο με τον άλλο. Όλα τα παιδιά προσπαθούν στις προπονήσεις και ο καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο».

Για τον δικό του στόχο μέσα από τα φιλικά: «Θέλουμε να αποκτήσουμε διάρκεια σε αυτό που κάνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι και πιο εύστοχοι στις φάσεις μας».

Για τον Σοϊλέδη και τον Κορδέρο που έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών: «Έχουν κάποια μικροπροβλήματα τα παιδιά και τα προφυλάσσουμε για να μην μείνουν για μεγαλύτερο διάστημα εκτός προπονήσεων».Σχόλια