Οικογενειακή τραγωδία: Για μία selfie, πνίγηκαν στα ορμητικά νερά ποταμού

Οικογενειακή τραγωδία: Για μία selfie, πνίγηκαν στα ορμητικά νερά ποταμού

Ένα 11χρονο κορίτσι πνίγηκε, καθώς έπεσε σε έναν ποταμό προσπαθώντας να τραβήξει selfie στην όχθη του. Οι γονείς έχασαν επίσης τη ζωή τους, στην προσπάθειά τους να σώσουν την κόρη τους.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον ποταμό Κουνάρ, στην επαρχία Χαϊμπέρ Παχτούνκουα, στο βόρειο Πακιστάν. Ο ποταμός αυτός είναι βαθύς, με ορμητικά νερά.

«Το νεαρό κορίτσι προσπαθούσε να τραβήξει μια φωτογραφία στην όχθη του ποταμού όταν γλίστρησε» και έπεσε μέσα, ανέφερε ένας αστυνομικός, ο Άσραντ Χαν, εξηγώντας ότι πολλοί τουρίστες ήταν παρόντες και είδαν το δυστύχημα. Η μητέρα της μικρής βούτηξε αμέσως στο νερό για να τη σώσει, αλλά παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα.

«Βλέποντας τη γυναίκα του και την κόρη του να πνίγονται, ο πατέρας πήδηξε στο ποτάμι για να τις βοηθήσει, αλλά χάθηκε κι αυτός» πρόσθεσε ο Χαν.

Οι διασώστες ανέσυραν νεκρές τη μητέρα και την κόρη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς το πτώμα του πατέρα δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Οι γονείς ήταν και οι δύο γιατροί από την επαρχία Πεντζάμπ και είχαν πάει στην περιοχή αυτή για διακοπές. Είχαν μαζί τους και τα δύο μικρότερα παιδιά τους, ένα κορίτσι 9 ετών και ένα αγόρι 6 ετών, τα οποία τους είδαν να χάνονται στα νερά του ποταμού.

Η φροντίδα των δύο παιδιών έχει ανατεθεί προσωρινά στις τοπικές προνοιακές αρχές, εν αναμονή της άφιξης των συγγενών τους που θα τα αναλάβουν.

Ένας τοπικός αξιωματούχος υπογράμμισε ότι οι αρχές έχουν τοποθετήσει στην περιοχή προειδοποιητικές πινακίδες καλώντας τους ανθρώπους να μην πλησιάζουν στην όχθη του ποταμού όπου κάθε χρόνο πνίγονται πολλοί τουρίστες οι οποίοι «δεν αντιλαμβάνονται πόσο βαθιά» είναι τα νερά.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια