Οικογενειακή τραγωδία στο Βραχάτι: Πατέρας σκότωσε τον ένα γιο του για το «καλό» του άλλου!

Οικογενειακή τραγωδία στο Βραχάτι: Πατέρας σκότωσε τον ένα γιο του για το «καλό» του άλλου!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βραχάτι Κορινθίας, από την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα στην περιοχή τους, όπου ένας ηλικιωμένος πατέρας φέρεται να σκότωσε το γιο του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κακό έγινε περίπου στις 11 το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς από το σπίτι που εκτυλίχθηκε η τραγωδία και ειδοποίησαν τις αρχές. Το περίστροφο βρέθηκε πεσμένο στο ύψος του κεφαλιού του 85χρονου και, όπως διαπιστώθηκε, είχε χρησιμοποιηθεί και για την δολοφονία του γιου του.

 Το ιδιόχειρο σημείωμα

Απίστευτες διαστάσεις  έχει πάρει η υπόθεση  με την τραγωδία στο Βραχάτι καθώς οι νέες τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο κομοδίνο του παιδοκτόνου. Ο ηλικιωμένος άνδρας φαίνεται πως προχώρησε σε αυτή την πράξη για να μην αναγκαστεί ο άλλος του γιος να επωμιστεί τη φροντίδα του άρρωστου παιδιού του, όταν ο ίδιος θα έφευγε από τη ζωή.

Το σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί έγραφε: “Δεν άντεχα να φορτώσω τέτοιο βάρος στο γιο μου. Και τώρα που έχω μεγαλώσει να του αφήσω να φροντίσει τον αδελφό του. Ένα έργο δύσκολο…”

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε άλλο ένα σημείωμα, σαν διαθήκη, στο οποίο ο τραγικός πατέρας ανέφερε ότι άφηνε στον μικρότερο γιο του ένα χρηματικό ποσό για να τα βγάλει πέρα. Αμέσως μόλις τακτοποίησε τα χαρτιά, ο  85χρονος πήρε ένα περίστροφο και πυροβόλησε πέντε φορές τον 49χρονο γιο του μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια, βγήκε στην αυλή και αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη βασανισμένη ζωή του.

2

Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν σε μια λίμνη αίματος στην αυλή έναν ηλικιωμένο άνδρα και δίπλα του ένα όπλο. Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι βρήκαν δολοφονημένο και τον 49χρονο γιο του.

Σύμφωνα με όσα μαρτυρούν τα πρώτα στοιχεία, ο ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε το γιο του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

3

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του δράστη και αυτόχειρα είχε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Πηγή φωτογραφιών: newsit.gr

 Σχόλια