Εικόνες μέσα από το σπίτι του 72χρονου ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ στη Κοζάνη

Εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού όπου ανήμερα του Πάσχα εκτυλίχτηκε το τραγικό περιστατικό όταν σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα ένα αγοράκι 5 ετών στην Κοζάνη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο 72χρονος ιδιοκτήτης και η σύζυγός του μίλησαν στην εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» και έδειξαν το σημείο όπου έγινε το μοιραίο περιστατικό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα νεαρά ροτβάιλερ βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού σε ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων με κήπο, αμπέλι, κοτέτσι με κότες και γαλοπούλες, λιμνούλα, θερμοκήπιο. Υπάκουα και εξαιρετικά φιλικά τα έξι ροτβάιλερ που βρίσκονταν στον χώρο έπαιζαν με τους ιδιοκτήτες ήσυχα και δέχονταν ευχάριστα τα χάδια τους, όντως ιδιαίτερα δεμένα μαζί τους».Χώρος φύλαξης 3 σκυλιών με εσωτερική αντιστήριξη

«Τα έχουμε σαν τα παιδιά μας», είπε η σύζυγος του ιδιοκτήτη, η οποία μαγείρευε σε κατσαρόλες τροφή για τα ροτβάιλερ διαθέτοντας ειδικό ψυγείο για τις τροφές των ζώων. «Από το 1999 ζούμε μαζί τους. Είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ροτβάιλερ, μασίφ ναπολιτάνο και καυκασιανό. Επέλεξα τα ροτβάιλερ», ανέφερε ο ιδιοκτήτης τους.

«Το παιδί με τη μητέρα του ερχόταν συχνά στο σπίτι. Είχε έρθει και το Μεγάλο Σάββατο. Χριστούγεννα, γιορτές και καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο σπίτι», όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ, υψηλού μορφωτικού επιπέδου. «Την Κυριακή είχε έρθει από νωρίς με τον κοινό μας φίλο για τη γιορτή του Πάσχα.»

«Την ώρα του συμβάντος ο άντρας μου και ο κοινός φίλος ήταν στην ψησταριά», συνέχισε η σύζυγος του ιδιοκτήτη. Εγώ και η φίλη της μητέρας του παιδιού μέσα στο σπίτι. Σε λίγο ήρθε και η μητέρα του. Το παιδί έμεινε μόνο του.» τα σκυλιά φυλάσσονταν στον ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο με ασφαλισμένη την πόρτα και το πορτάκι. «Ακούσαμε φωνές» συνέχισε ο ιδιοκτήτης, τις οποίες ο ίδιος δήλωσε ότι αναγνωρίζει αμέσως εκ της εμπειρίας του για τη συμπεριφορά των σκύλων. Το κακό είχε γίνει. «Με σιγουριά δεν μπορούμε να πούμε τι έγινε», συνέχισε . «Ο σύζυγός μου τράβηξε τα σκυλιά», συνέχισε η γυναίκα του «και μου έδωσε το μικρό αγκαλιά. Κατόπιν το πήρε ο φίλος μας και το πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δαγκωμένο στο σαγόνι….».

«Το ένα σκυλί δάγκωσε το παιδί», είπε η σύζυγος. «Μεταφέρθηκαν και τα δύο στο κυνοκομείο, γιατί βρέθηκε και το δεύτερο στο συμβάν». Το τρίτο, το οποίο επίσης φυλάσσονταν στον ίδιο χώρο παρέμεινε μέσα, μας είπε η σύζυγος, όταν τη ρωτήσαμε γιατί δεν μεταφέρθηκε και αυτό στο κυνοκομείο. Με το σκεπτικό ότι αφού απελευθερώθηκαν τα τρία σκυλιά θα συμμετείχαν όλα στο τραγικό συμβάν.
«Υφίσταμαι αδικαιολόγητα μεγάλη πίεση από το απόγευμα του Πάσχα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης με δάκρυα στα μάτια.Χώρος διέλευσης των σκύλων με αντιστήριξη

Κοτέτσι με λιμνούλαΣχόλια