Εικόνες ντροπής στο Ελ. Βενιζέλος. H Sky Greece Airline εγκλωβισε επιβάτες

Εικόνες ντροπής στο Ελ. Βενιζέλος. H Sky Greece Airline εγκλωβισε επιβάτες

Πάνω από 300 επιβάτες, μεταξύ των οποίων πολλοί ηλικιωμένοι, αλλά και μικρά παιδιά της αεροπορικής εταιρείας Sky Greece Airline, που θα πραγματοποιούσαν την πτήση από Αθήνα προς Νέα Υόρκη, έχουν “εγκλωβιστεί” στο αεροδρόμιο και διαμαρτύρονται έντονα για τη μέγαλη καθυστέρηση της πτήσης τους.

airlines sky 3

Μάλιστα, οι επιβάτες, που στην πλειοψηφία τους είναι ομογενείς από την Αμερική, ενημερώθηκαν πριν από λίγο από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, πως η πτήση GW411 των 7.45, όχι μόνο ακυρώνεται προς το παρόν, αλλά νεότερα θα έχουν μετά τις 3.οο το μεσημέρι για το αν και πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους!!

airlines sky 2

“Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε εδώ και αρκετές ώρες με την εταιρεία για να πάρουμε πληροφορίες σχετικά με την πτήση, αλλά δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα” λέει στο anatropionline.gr η επιβάτης κ.Πυρίδη Αναστασία και συνεχίζεi “Αυτό μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί πρώτη φορά μας συμβαίνει. Είμαστε πολύ θυμωμένοι γιατί μέχρι και αυτήν τη στιγμή κανείς από τη Sky Airlines δεν έχει έρθει να μας ενημερώσει η τουλάχιστον να μας προσφέρει ένα μπουκάλι νερό! Ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, άνθρωποι με προβλήματα υγείας έχουν καταρρεύσει και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες κοιμούνται στο πάτωμα του αεροδρομίου. Ντροπή και πάλι ντροπή”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 Σχόλια