Εικοσάχρονη πουλούσε το μωρό της με αγγελία στο διαδίκτυο, για 330 ευρώ…

Εικοσάχρονη πουλούσε το μωρό της με αγγελία στο διαδίκτυο, για 330 ευρώ…

Στα χέρια της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής βρίσκεται μια 20χρονη γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να πουλήσει τον 19 μηνών γιο της, βάζοντας αγγελία στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή μητέρα στο Πιτερμάριτσμπουργκ του Κουαζούλου-Νατάλ χάρη στην υπόδειξη ενός πολίτη που ενημέρωσε την αστυνομία ότι είχε βγάλει προς πώληση το μωρό της στον ιστότοπο μικρών αγγελιών Gumtree.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, Χανγκουάνι Μουλαούτζι, η γυναίκα ζητούσε το ποσό των 5.000 ραντ ή 330 ευρώ, ως αντίτιμο για το μωρό της.

«Επικοινωνήσαμε μαζί της και τη συνάντησε ένας αστυνομικός με πολιτικά. Εκείνη πήρε τα χρήματα και του έδωσε το παιδί. Τη συλλάβαμε επί τόπου», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι η 20χρονη κατηγορείται για εμπορία ανθρώπου και θα δικαστεί στις 26 Οκτωβρίου, ενώ το αγοράκι της το έχει αναλάβει η Πρόνοια.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, μια εκπρόσωπος του ιστοτόπου Gumtree, ανέφερε ότι η αγγελία διεγράφη αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό το τι πουλούσε η γυναίκα…

Αυτή είναι η αγγελία που είχε βάλει η 20χρονη:

messageΣχόλια