Ηλεκτρολύτες για υψηλές αθλητικές επιδόσεις

Ηλεκτρολύτες για υψηλές αθλητικές επιδόσεις

Όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και κάνουν κάποιο ομαδικό ή ατομικό άθλημα είναι δεδομένο πως χάνουν πολλά κιλά ιδρώτα. Σε ένα online φαρμακείο θα βρείτε σκευάσματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης και της άθλησης.

Μαζί με τον ιδρώτα χάνεται και ένα σημαντικό μέρος από πολύτιμα στοιχεία που έχει άμεση ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός, ιδιαίτερα όταν έχει κουραστεί ή όταν ζορίζεται. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν οι ηλεκτρολύτες.

Πρόκειται συνήθως για συμπληρώματα διατροφής ηλεκτρολυτών και γλυκόζης, που βοηθούν τους αθλούμενους να έχουν υψηλές επιδόσεις, προσθέτοντας εκτός από ενυδάτωση και ενέργεια στον οργανισμό τους. Το πιο γνωστό συμπλήρωμα από αυτά είναι τo Hydrolytes Sports της Power Health. Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με έναν ενισχυμένο συνδυασμό ηλεκτρολυτών με πέντε ενεργά συστατικά (μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό).

Τα συστατικά αυτά αποβάλλονται κατά την άθληση με την εφίδρωση και φυσικά λείπουν από τον οργανισμό μας. Επιπλέον, το συμπλήρωμα περιέχει γλυκόζη, που παρέχει στον καταπονημένο οργανισμό άμεση ενέργεια, όταν την έχει ανάγκη. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι υποτονικό, κάτι που συντελεί στην γρήγορη αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών του σώματος.

Έτσι, καταφέρνουμε να ενυδατώσουμε και να ενισχύσουμε το σώμα μας σε γρήγορο χρονικό διάστημα. Αυτό μας επιτρέπει να καταπολεμήσουμε την κούραση μας, να διατηρήσουμε την υψηλή ένταση κατά τη διάρκεια της άσκησης και να επιτύχουμε καλύτερες επιδόσεις, αυξάνοντας την αντοχή μας. Αγοράστε και εσείς το Hydrolytes Sports από ένα online φαρμακείο.

Σχόλια