Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Αργυρός : Οριστικός Χωρισμός

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Αργυρός : Οριστικός Χωρισμός

Μια σχέση πάθους αλλά και εντάσεων φαίνεται ότι βίωσαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν αποφασίσουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Το ειδύλλιο του γοητευτικού τραγουδιστή και του πετυχημένου μοντέλου ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο του 2018. Έκτοτε ακολούθησε μια σειρά από «On and off», με τον χωρισμό και μάλιστα όχι σε καλό κλίμα να οριστικοποιείται μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Η φύση του επαγγέλματος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου προϋποθέτει πολλά ταξίδια για μεγάλα διαστήματα και αρκετούς μήνες μακριά από την Ελλάδα. Η απόσταση υπήρξε εξαρχής ένα εμπόδιο γι’ αυτή τη σχέση, ενώ όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές, αν και ο έρωτας ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ, το ότι και οι δύο δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους φαίνεται ότι ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για την ρήξη.

Η κριτής του Greece’s Next Top Model, έχει επικεντρωθεί στην διεθνή της καριέρα, ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Από την άλλη, ο δημοφιλής τραγουδιστής, έχει εστιάσει πλέον στις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο, οι οποίες μάλιστα πήραν παράταση μέχρι τις 2 Μαρτίου του 2019.


Σχόλια