Ημίγυμνα κορίτσια με μπαζούκας σε αμερικανικά στρατόπεδα! (φωτό)

Ημίγυμνα κορίτσια με μπαζούκας σε αμερικανικά στρατόπεδα! (φωτό)

Αναστάτωση στις τάξεις της Αμερικανικής Εθνοφρουράς προκάλεσε η σέξι φωτογράφηση καλλίγραμμων μοντέλων σε εγκαταστάσεις της στη Γιούτα!

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του ημερολογίου «Hot Shots 2015», το οποίο χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση χρημάτων για στρατιωτικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς, και συγκεκριμένα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Βοήθεια Για Ήρωες» που στηρίζει τραυματίες βετεράνους και τις οικογένειές τους.

1

Φέτος, ωστόσο, οι αντιδράσεις γύρω από το ημερολόγιο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβρη ήταν ιδιαίτερα έντονες, και αυτό επειδή, όπως αναφέρει η Daily Mirror, η Εθνοφρουρά της Γιούτα επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί με τίνος την άδεια χρησιμοποιήθηκαν, για τις ανάγκες της φωτογράφησης, οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός, αλλά και το προσωπικό της, μέλη του οποίου συμμετείχαν στη φωτογράφηση!

2

Τα εντυπωσιακά και πληθωρικά μοντέλα εικονίζονται να ανεβαίνουν σε τανκς, να κρατάνε μπαζούκας και να πυροβολούν με πραγματικά πυρά, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα!

3

Όσο, λοιπόν, συνεχίζουν να… ψάχνονται με τις άδειες εκεί στη Γιούτα, εμείς μπορούμε να θαυμάζουμε το αποτέλεσμα, εν αναμονή του Νοεμβρίου!


Σχόλια