«Ήμουν μεθυσμένος» ισχυρίζεται ο άνδρας που προσπάθησε να επιτεθεί στον Μπερλουσκόνι

«Ήμουν μεθυσμένος» ισχυρίζεται ο άνδρας που προσπάθησε να επιτεθεί στον Μπερλουσκόνι

Ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ισχυρίστηκε ο 44χρονος άνδρας που προσπάθησε να επιτεθεί στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά τη διάρκεια κομματικής συγκέντρωσης στο Σαρόνο.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Μασιμιλιάνο Πάσιου, όπως έγινε γνωστό ότι είναι το όνομα του 44χρονου, ο οποίος είναι άνεργος, πλησίασε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας με απειλητικές διαθέσεις, σε μια κομματική συγκέντρωση της Φόρτζα Ιτάλια.

44xronos

Ωστόσο, οι άνδρες της ασφάλειας του Μπερλουσκόνι τον αντιλήφθηκαν άμεσα, και τον σταμάτησαν, ενώ στη συνέχεια ο 44χρονος οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα, δεν ήθελε να βλάψει τον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς, είχε πιει λίγο παραπάνω, και περνούσε τυχαία από την κομματική συγκέντρωση της Φόρτζα Ιτάλια.

«Περνάω συνέχεια από εκείνη την πλατεία και είμαι άνεργος. Με γνωρίζουν όλοι, εχθές είχε ζαλιστεί λίγο, αλλά δεν ήθελα να κάνω κάτι, δεν ήξερα καν ότι θα περνούσε ο Μπερλουσκόνι. Είχε πιει μπύρα. Δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, μόνο να κάνω λίγη φασαρία», δήλωσε στους αστυνομικούς ο Πάσιου, ο οποίος μάλιστα είναι υπεύθυνος και για τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, από την αντίσταση που προέβαλε όταν πήγαν να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο 44χρονος υποχρεούται να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές την εβδομάδα, ενώ δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη.Σχόλια