Είναι γεγονός! Ήρθε το ασφαλιστικό συμβόλαιο για… κυνηγούς Pokemon

Είναι γεγονός! Ήρθε το ασφαλιστικό συμβόλαιο για… κυνηγούς Pokemon

Το ακούσαμε και αυτό…

Μία γερμανική ασφαλιστική εταιρία προσφέρει το πρώτο εξειδικευμένο πακέτο ασφάλισης για κυνηγούς Πόκεμον!

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, 35 ευρώ τον μήνα στοιχίζει το εξειδικευμένο ασφαλιστικό πακέτο Pokemon, το οποίο προσφέρει 30.000 ευρώ σε περίπτωση ατυχήματος, 10.000 ευρώ για τους συγγενείς σε περίπτωση θανάτου, καθώς και 18.000 ευρώ σε περίπτωση αναπηρίας κατά 60%.

Πολλά ατυχήματα έχουν σημειωθεί με την νέα αυτή μόδα που επικρατεί με τη καταδίωξη των Pokemon.

Πριν από λίγο καιρό, στην πόλη Έμσλαντ της Γερμανίας, ένας νεαρός έπαιζε Pokemon Go και οδηγούσε ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να ρίξει το αυτοκίνητό του σε μία κολώνα.

Στα τελευταία θύματα του Πίκατσου ανήκουν και δύο άνδρες από την Καλιφόρνια, οι οποίοι, στα μέσα Ιουλίου, έπεσαν σε χαράδρα είκοσι μέτρων κυνηγώντας Pokemon.

Εξειδικευμένα ασφαλιστικά πακέτα
Μετά από αυτά τα ασυνήθιστα περιστατικά, μία μεγάλη ασφαλιστική εταιρία άρχισε να διαφημίζει το πρώτο εξειδικευμένο ασφαλιστικό πακέτο Pokemon στη Γερμανία.
Μιλώντας στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, εκπρόσωπος της εταιρίας δηλώνει ότι θεωρεί δεδομένους και αναμενόμενους «τραυματισμούς από πτώση, όπως μώλωπες, κατάγματα χειρός ή ρήξεις συνδέσμων».

Το ασφαλιστικό συμβόλαιο διατίθεται κατ΄αρχήν για έναν χρόνο μέσω App που έχει δημιουργήσει μία startup online ασφαλιστική πλατφόρμα.
Οι δύο πρώτες εβδομάδες ασφαλιστικής κάλυψης είναι δωρεάν.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι οι δουλειές πάνε καλά, καθώς μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 100 ασφαλιστικά συμβόλαια για φιλόδοξους κυνηγούς Pokemon.

 Σχόλια