ΗΠΑ: Επέζησε 45 λεπτά χωρίς παλμούς! (βίντεο)

ΗΠΑ: Επέζησε 45 λεπτά χωρίς παλμούς! (βίντεο)

Ένα εξαιρετικά σπάνιο ιατρικό συμβάν, έλαβε χώρα πριν ενάμιση περίπου μήνα στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η Ruby Graupera-Cassimiro, 40 ετών, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, με καισαρική. Αμέσως μετά τον τοκετό, η 40χρονη έπαθε εμβολή αμνιακού υγρού και έχασε τον σφυγμό της.

Και ενώ οι γιατροί πίστεψαν κάποια στιγμή ότι η γυναίκα δε θα επανέλθει και ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν στους συγγενείς της το θάνατό της, η Cassimiro, μετά από 45 ολόκληρα λεπτά, άρχισε και πάλι να δείχνει σημάδια ζωής, με τους γιατρούς να παρατηρούν έκπληκτοι στο μόνιτορ του χειρουργείου ότι άρχισε να έχει παλμούς!

Η εμβολή αμνιακού υγρού είναι μια σπάνια επιπλοκή της κύησης κατά την οποία το αμνιακό υγρό εισρέει στην κυκλοφορία του αίματος της γυναίκας με αποτέλεσμα να την σταματά, και σε ποσοστό 85% να επέρχεται ο θάνατος.

Η 40χρονη, κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει, αλλά δεν υπέστη καμία βλάβη στον εγκέφαλο, και πλέον είναι πολύ καλά στην υγεία της και έχει μεταφερθεί στο σπίτι της μαζί με την νεογέννητη κόρη της.

Μιλώντας στο Associated Press, ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Boca Raton Regional Hospital, ανέφερε ότι οι γιατροί δεν έχουν λογική εξήγηση για την ανάνηψη της γυναίκας, την οποία αποδίδουν στη «θεία πρόνοια»!

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:


Σχόλια