ΗΠΑ: Οι γρήγορες αντιδράσεις αστυνομικού σώζουν τη ζωή 3χρονου αγοριού (βίντεο)

ΗΠΑ: Οι γρήγορες αντιδράσεις αστυνομικού σώζουν τη ζωή 3χρονου αγοριού (βίντεο)

Τη ζωή ενός τρίχρονου αγοριού έσωσαν οι γρήγορες αντιδράσεις ενός αστυνομικού στο Βόρειο Τέξας, οι οποίες καταγράφηκαν από την κάμερα του περιπολικού, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το αγοράκι, που βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του σε εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν η μητέρα του, είχε σπασμούς για άγνωστους λόγους, και σταμάτησε να αναπνέει, με τους γονείς του να καλούν άμεσα για βοήθεια.

Ο αστυνομικός της κομητείας Γκράνμπερι, Τσέις Μίλερ, βρισκόταν στο περιπολικό του το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου, όταν άκουσε στον ασύρματο έκκληση για ασθενοφόρο για ένα παιδί που είχε σταματήσει να αναπνέει.

Παρότι ο Μίλερ δεν εκλήθη απευθείας στο περιστατικό, έσπευσε στο σημείο πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Στο βίντεο ο αστυνομικός προσεγγίζει την ταραγμένη μητέρα, και στη συνέχεια ξαπλώνει στο έδαφος τον τρίχρονο και να τού κάνει τεχνητή αναπνοή επί τρία λεπτά, με τη βοήθεια του πατέρα του παιδιού.

«Άρχισε να βήχει, έκανε εμετό, και μετά άρχισε να κλαίει. Όταν άρχισε να κλαίει, ήξερα ότι είχε σωθεί» διηγήθηκε στην εφημερίδα New York Daily News ο νεαρός αστυνομικός, o οποίος αργότερα συναντήθηκε με τον τρίχρονο και τους γονείς του που ήθελαν να τον ευχαριστήσουν.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Ο Μίλερ βραβεύτηκε γι’ αυτή του την πράξη.

vraveusi-astynomikosΣχόλια