ΗΠΑ: Πήγαν να κλέψουν κουρείο αλλά δέχτηκαν σφαίρες – Νεκρός ο ένας δράστης (βίντεο)

ΗΠΑ: Πήγαν να κλέψουν κουρείο αλλά δέχτηκαν σφαίρες – Νεκρός ο ένας δράστης (βίντεο)

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν δύο ληστές που προσπάθησαν να κλέψουν ένα κουρείο στην πόλη Κολούμπια, στη Νότια Καρολίνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή, και κατάληξε σε λουτρό αίματος, με θύματα τους εν δυνάμει θύτες.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, δύο άνδρες μπήκαν οπλισμένοι σε κουρείο της πόλης, ζητώντας από τον ιδιοκτήτη αλλά και τους πελάτες να τους δώσουν τα χρήματα και ό,τι άλλο αντικείμενο αξίας είχαν επάνω τους.

Οι αγριεμένοι εισβολείς ανάγκασαν όλους τους πελάτες -μεταξύ αυτών και αρκετά παιδιά- να παραμείνουν επί αρκετή ώρα με σηκωμένα τα χέρια, την ίδια στιγμή που ένας από αυτούς έψαχνε σε όλο το κατάστημα να βρει τα χρήματα.

Ωστόσο, κάποια στιγμή ένας από τους πελάτες κατάφερε και τράβηξε το όπλο του χωρίς να τον αντιληφθούν, και πυροβόλησε τον έναν από τους δύο ληστές.

Την ίδια στιγμή, ο κουρέας έβγαλε και αυτός το όπλο του και πυροβόλησε εναντίον του άλλου δράστη. Ο πυροβολισμός του πελάτη τραυμάτισε θανάσιμα τον ένα ληστή, ο οποίος πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο. Ο άλλος, σοβαρά τραυματισμένος διαφεύγει της σύλληψης μέχρι σήμερα, παρά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας.

«Ο μόνος μου στόχος ήταν να παραμείνουν όλοι ασφαλείς» είπε ο ιδιοκτήτης του κουρείου, κάτι που όντως κατάφερε καθώς κανείς άλλος εκτός από τους δύο ληστές δεν τραυματίστηκε σ’ αυτή την επεισοδιακή απόπειρα ληστείας.

Η αστυνομία αναζητά τον δεύτερο ληστή, ενώ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το όνομα του πρώτου που είναι νεκρός, έτσι ώστε να καταφέρει να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τη δράση και τους συνεργούς του.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια