ΗΠΑ: Πρώην γερουσιαστής παντρεύεται τον κατά 50 χρόνια νεότερο σύντροφό του

ΗΠΑ: Πρώην γερουσιαστής παντρεύεται τον κατά 50 χρόνια νεότερο σύντροφό του

Το δρόμο που του δείχνει η καρδιά του αποφάσισε να ακολουθήσει ο πρώην γερουσιαστής της Πενσυλβάνια, Harris Wofford, ο οποίος, έχασε τη γυναίκα του πριν από 20 χρόνια, και τώρα ανακοινώνει ότι παντρεύεται έναν άνδρα, κατά 50 χρόνια νεότερό του.

Ο 90χρονος σήμερα πολιτικός, ο οποίος έχει υπάρξει σύμβουλος τόσο του Τζον Κένεντι όσο και του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ jr, γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό του όταν ο ίδιος ήταν 75 ετών και εκείνος μόλις 25.

Μάλιστα σε άρθρο του στους New York Times αναφέρει ότι μετά το θάνατο της συζύγου του, Claire, από λευχαιμία το 1996, πίστευε πως δε θα ερωτευόταν ξανά.

«Αμέσως νιώσαμε τη χημεία, και όσο κυλούσε ο χρόνος, συνειδητοποιήσαμε ότι ο δεσμός μας γινόταν αγάπη… Εκτός από την Claire, δεν είχα ποτέ δει την αγάπη να ανθίζει έτσι. Πολύ συχνά, η κοινωνία μας αναζητά να βάλει ταμπέλες στους ανθρώπους, χαρακτηρίζοντάς τους ως στρέιτ, γκέι ή κάτι ανάμεσα. Δε βάζω τον εαυτό μου σε κάποια κατηγορία με βάση το φύλο των ανθρώπων που αγαπώ. Έκανα ένα γάμο που κράτησε μισό αιώνα με μια υπέροχη γυναίκα, και τώρα είμαι τυχερός για δεύτερη φορά που βρήκα και πάλι την ευτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.Σχόλια