ΗΠΑ: Σάλος με βίντεο που δείχνει υπάλληλο της «Kellogg’s» να ουρεί σε δημητριακά της εταιρείας

ΗΠΑ: Σάλος με βίντεο που δείχνει υπάλληλο της «Kellogg’s» να ουρεί σε δημητριακά της εταιρείας

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν από λίγες ημέρες, στο οποίο φαίνεται εργαζόμενος της «Kellogg’s» να ουρεί πάνω σε έναν ιμάντα μεταφοράς των δημητριακών της εταιρείας, στο εσωτερικό ενός εργοστασίου που βρίσκεται στην πολιτεία Τενεσί στις ΗΠΑ.

Από την πλευρά της η «Kellogg’s», μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημητριακών παγκοσμίως, επιβεβαίωσε ότι το βίντεο τραβήχτηκε όντως στο εργοστάσιό της το 2014, και εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της για την απαράδεκτη αυτή πράξη του εργαζομένου της, μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης.

Όπως υπογράμμισε η εταιρεία, έχει ξεκινήσει έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό του μυστηριώδη «δράστη», ο οποίος παραμένει άγνωστος.

«Είμαστε εξοργισμένοι με αυτήν την απαράδεκτη εικόνα και θα συνεργαστούμε στενά με τις αρχές ώστε ο ένοχος να υποστεί τις πλήρεις συνέπειες του νόμου», επισήμανε η «Kellogg’s» στο σημερινό της δελτίο Τύπου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα προϊόντα που επηρεάστηκαν από την παραβίαση των κανόνων υγιεινής του εργοστασίου είναι τα Rice Krispies Treats, τα δημητριακά Rice Krispies Treats, και άλλα προϊόντα της εταιρείας που περιέχουν κόκκους ρυζιού.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια