ΗΠΑ: Στα ίχνη του δράστη που βασάνισε και σκότωσε οικογένεια ομογενών βρίσκεται η αστυνομία

ΗΠΑ: Στα ίχνη του δράστη που βασάνισε και σκότωσε οικογένεια ομογενών βρίσκεται η αστυνομία

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως, σχετικά με το βασανισμό και τη δολοφονία οικογένειας ομογενών στην Ουάσιγκτον, με την αστυνομία να αναζητά τον 34χρονο Αφροαμερικανό, Νταρόν Ντίλον Γουίντ, ο οποίος φέρεται να κρύβεται πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα.

drastis

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος Σάββας Σαββόπουλος, η 47χρονη γυναίκα του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ, και η 57χρονη οικονόμος τους, Βεραλίτσι Φιγκερόα, βρήκαν τραγικό θάνατο στην πολυτελή κατοικία τους στην Ουάσινγκτον στις 14 Μαΐου, ενώ όπως έγινε γνωστό, παρέμειναν στα χέρια του βασανιστή τους για σχεδόν 24 ώρες, πριν το θάνατό τους, ο οποίος προήλθε πιθανότατα από τη φωτιά που έβαλε ο δράστης στο σπίτι, πριν απομακρυνθεί από την οικία.

spiti

Τώρα, η αστυνομία αναζητά τον 34χρονο Αφροαμερικανό Νταρόν Ντίλον Γουίντ, του οποίου το DNA βρέθηκε στην κόρα μιας πίτσας που είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13ης Μαΐου από την οικογένεια, όταν δηλαδή τα τέσσερα θύματα βρίσκονταν στα χέρια του φονιά τους.

goneis

Ωστόσο, νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες της Washington Post, η προσωπική βοηθός του Σαββόπουλου την ημέρα του θανάτου του παρέδωσε στο σπίτι ένα πακέτο με 40.000 δολάρια σε μετρητά. Ώρες αργότερα η έπαυλη παραδόθηκε στις φλόγες και οι τέσσερις ένοικοί της ήταν νεκροί.

gios

oikiaki voithos

Σημειώνεται ότι η συνεργάτις αυτή φέρεται να βοηθούσε τον Σαββόπουλο με την ολοκλήρωση της κατασκευής μιας σχολής πολεμικών τεχνών, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αν ήρθε σε κάποια επαφή με όποιον βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα που παρέδιδε τα χρήματα.

Παράλληλα, στις ώρες που προηγήθηκαν του άγριου φονικού, τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία δείχνουν έναν μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων ανάμεσα στον Σαββόπουλο, μια τράπεζα, έναν λογιστή, την προσωπική βοηθό του ομογενή, ένα στέλεχος κατασκευαστικής εταιρείας και την κατασκευαστική εταιρεία American Iron Works του Σαββόπουλου. Τα τηλεφωνήματα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το πρωί της 14ης Μαΐου και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά το μεσημέρι. Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 13:15 (τοπική ώρα).Σχόλια