Υπάλληλος καθαριότητας – κτήνος απολύθηκε όταν πέταξε αδέσποτο στο απορριμματοφόρο του για να συνθλιβεί!

Υπάλληλος καθαριότητας – κτήνος απολύθηκε όταν πέταξε αδέσποτο στο απορριμματοφόρο του για να συνθλιβεί!

Με απόλυση τιμωρήθηκε ένας Βραζιλιάνος υπάλληλος καθαριότητας, όταν σκότωσε με φριχτό τρόπο ένα αδέσποτο σκυλάκι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και των συναδέλφων του, οι οποίοι, ωστόσο, δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο 35χρονος Jadson James Franca, ενώ εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, ξαφνικά καβάλησε το πεζοδρόμιο ενός δρόμου της πόλης Πρεζιντέντε Φιγκεϊρέντου και πάτησε επίτηδες με το απορριμματοφόρο του ένα αδέσποτο σκυλάκι, σπάζοντάς του δύο πόδια.

1

Ο Βραζιλιάνος στη συνέχεια κατέβηκε από το όχημα και έδεσε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό του άτυχου ζώου, και στη συνέχεια το πέταξε στο απορριμματοφόρο, προκειμένου ο μηχανισμός που συνθλίβει τα σκουπίδια να το κάνει κομμάτια!

Το απίστευτης βιαιότητας συμβάν κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός ενός ντόπιου, που παρακολουθούσε από μακριά.

Απαντώντας στον σάλο που προκλήθηκε στα τοπικά μέσα, ο δήμαρχος της πόλης Neilson da Cruz δήλωσε χτες σε μία εφημερίδα ότι ο σαδιστής υπάλληλος απολύθηκε για αυτήν του την πράξη.

2

Επιπλέον, ο δήμος επέβαλε στην εταιρεία καθαρισμού ένα υψηλό πρόστιμο για την αδιαφορία που επέδειξαν οι συνάδελφοι του Franca.

Η απόλυση, ωστόσο, ως τιμωρία, σε αυτή την περίπτωση μοιάζει εξαιρετικά μικρή ποινή, καθώς η βιαιότητα της πράξης του Franca μαρτυρά ένα τουλάχιστον επικίνδυνο άτομο, το οποίο ενδεχομένως να χρήζει και ψυχιατρικής παρακολούθησης.Σχόλια