ΥΠΟΙΚ: Εμπρόθεσμη η αγγελία για τη θέση του νέου ΓΓΔΕ

ΥΠΟΙΚ: Εμπρόθεσμη η αγγελία για τη θέση του νέου ΓΓΔΕ

Εμπρόθεσμα είχε καταχωρηθεί η αγγελία για την προκήρυξη της θέσης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων στον ξένο Τύπο ( Financial Times, Economist, Wall Street Journal) επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών με αφορμή δηλώσεις και δημοσιεύματα σχετικά με «εκπρόθεσμη» καταχώρηση της αγγελίας.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι:

1. Η αγγελία είχε δημοσιευθεί εμπρόθεσμα στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο φύλλο των Financial Times (ενώ υπήρχε παράλληλα ηλεκτρονική διαφήμιση στο ίδιο μέσον στο διάστημα 27 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2015).

2. Η επαναδημοσίευση της αγγελίας στο φύλλο της 10ης Δεκεμβρίου 2015, οφείλεται σε -εκτός συμφωνίας- χειρισμό της εφημερίδας, όπως είναι προφανές στο σημείωμα που έστειλε σήμερα στο μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών, (βλ. επισυναπτόμενο έγγραφο) κατόπιν αιτήματός μας.

3. Επιπροσθέτως: η συγκεκριμένη αγγελία δημοσιεύθηκε εμπρόθεσμα σε δύο ακόμη ξένα μέσα:

• Στον Economist (εβδομαδιαία περιοδική έκδοση ) την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 & στην ηλεκτρονική έκδοσή του (27 Νοεμβρίου-6 Δεκεμβρίου 2015) http://www.exec-appointments.com/jobs/central-government/

• Στην Wall Street Journal στο φύλλο της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2015.

Τέλος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων στον σύνδεσμο της ιστοσελίδας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης https://online.ekdd.gr/applications/, ο οποίος δημοσιευόταν σε όλες τις καταχωρήσεις, ολοκληρώθηκε ομαλά και επιτυχώς εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών (30/11-6/12/2015).Σχόλια