Υπνώτισαν διάσημο πιλότο της F1 και «σήκωσαν» από τη βίλα του 400.000 ευρώ

Υπνώτισαν διάσημο πιλότο της F1 και «σήκωσαν» από τη βίλα του 400.000 ευρώ

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο γνωστός πιλότος της F1 Τζένσον Μπάτον, όταν άγνωστοι τη Δευτέρα το βράδυ έκαναν τη βίλα του στο Σεν Τροπέ… καλοκαιρινή, και ενώ μάλιστα στο εσωτερικό της κοιμόταν ο ίδιος ο Μπάτον και η σύζυγός του.

button k wife

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Sun, οι διαρρήκτες υπνώτισαν τον 35χρονο Μπάτον και την 30χρονη σύζυγό του, μοντέλο, Τζέσικα Μιτσιμπάτα, μέσω ειδικού αερίου, που διοχέτευσαν στο σύστημα του κλιματισμού, και έτσι μπόρεσαν να δράσουν ανενόχλητοι. Μάλιστα, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στη βίλα του πιλότου της McLaren, εκτός από τον ίδιο και τη σύζυγό του, την ώρα της ληστείας υπήρχαν και άλλα τρία άτομα, τα οποία οι διαρρήκτες υπνώτισαν, επίσης μέσω ειδικού αερίου στο σύστημα κλιματισμού.

Ο Μπάτον και η σύζυγός του δεν κατάλαβαν τίποτα, παρά μόνο το επόμενο πρωί, όταν είδαν το σπίτι τους λεηλατημένο, και τα συρτάρια στην κρεβατοκάμαρά τους αναστατωμένα.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις από άτομο του περιβάλλοντός του στην Sun, από τη βίλα «είχαν κάνει φτερά» αντικείμενα συνολικής αξίας 400.000 ευρώ. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ήταν μια τρομακτική εμπειρία για το ζευγάρι να μάθει, ότι, ενώ κοιμόταν, εγκληματίες δρούσαν ανενόχλητοι μέσα στο δωμάτιό του.

Μεταξύ των αντικειμένων που πήραν οι διαρρήκτες είναι και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε προσφέρει στην Τζέσικα ο σταρ της F1 και η αξία του αποτιμάται σε 350.000 ευρώ.Σχόλια