Υπόνοιες για σαμποτάζ στις εκλογές άφησε ο Α. Παπαμιμίκος: «Εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τα αφήνω όλα ανοιχτά»

Υπόνοιες για σαμποτάζ στις εκλογές άφησε ο Α. Παπαμιμίκος: «Εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τα αφήνω όλα ανοιχτά»

Αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών αφού για πολλούς χρεώθηκε στις πλάτες του την αποτυχία των προεδρικών εκλογών της ΝΔ.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega υποστήριξε: «Είναι σίγουρο ότι υπήρχε ένα μεγάλο φιάσκο, είναι σίγουρο ότι υπήρχε τεχνικό θέμα από εκεί και πέρα εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τα αφήνω όλα ανοιχτά».

«Το από ποιους έγινε θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ήδη σήμερα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Πλακιωτάκη δώσαμε εντολή στη νομική υπηρεσία να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες κατά της εταιρείας. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ας κάνουμε λίγο υπομονή».

«Το Σάββατο 8:00 το απόγευμα ξαφνικά εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την πλευρά της εταιρείας και των τεχνικών συμβούλων των υποψηφίων ενημερώθηκα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος , εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να υποβάλει την παραίτηση του δυο μέρες μετά τα γεγονότα καθώς γινόταν προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση και πρόσθεσε ότι παραιτήθηκε από την ΚΕΦΕ μετά την ανάλογη κίνηση από τον Ευ. Μεϊμαράκη για να πέσουν οι τόνοι.


Σχόλια