Υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς η Κατερίνα Στεφανίδη

Υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς η Κατερίνα Στεφανίδη

Την ανάδειξη της σε κορυφαία αθλήτρια στίβου για το 2016 στην Ευρώπη διεκδικεί η Κατερίνα Στεφανίδη, που είναι επίσημα υποψήφια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού.

Το «European Athletics Golden Tracks» είναι ένα βραβείο που δίνεται κάθε χρόνο από τους Ευρωπαίους φιλάθλους του στίβου, που εκείνοι επιλέγουν τον καλύτερο-αγαπημένο αθλητή τους κάθε χρονιάς. Η Κατερίνα Στεφανίδη με Χρυσό Ολυμπιακό και Ευρωπαϊκό μετάλλιο είναι ανάμεσα στις 10 υποψήφιες στην κατηγορία των γυναικών.

2016 08 20T020602Z 822448032 RIOEC8K05U0NL RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS W POLEVAULT
(Πηγή: Reuters / DYLAN MARTINEZ)

Υποψήφιες είναι ακόμη οι Ρουθ Μπεϊτία – Ισπανία (χρυσό στο άλμα εις ύψος στο Ρίο), Σάρα Κόλακ – Κροατία (χρυσό στον ακοντισμό στο Ρίο), Ανίτα Μάρτον – Ουγγαρία (χάλκινο στη σφαιροβολία στο Ρίο), Σάντρα Πέρκοβιτς -Κροατία (χρυσό στη δισκοβολία στο Ρίο), Σάρα Σλοτ Πέτερσεν – Δανία (ασημένιο στα 400μ με εμπόδια στο Ρίο), Ντάφνι Σκίπερς – Ολλανδία (ασημένιο στα 200 μ. στο Ρίο), Ιβάνα Σπάνοβιτς – Σερβία (χάλκινο στο άλμα εις μήκος στο Ρίο), Ναφιμάσου Τιάμ – Βέλγιο (χρυσό στο έπταθλο στο Ρίο), Ανίτα Βλόνταρτσικ – Πολωνία (χρυσή στη σφυροβολία στο Ρίο με παγκόσμιο ρεκόρ).

Η διαδικασία είοναι απλή καθώς οι φίλαθλοι απλά μπαίνουν στο FACEBOOK και στην σελίδα της European Athletics, επιλέγουν την αθλήτρια που προτιμούν και κάνουν like ή share στην φωτογραφία της. Εκείνη που θα λάβει τα περισσότερα, θα είναι και η νικήτρια.

 Σχόλια