Υπόθεση Αγραφιώτου: Από το φιλικό της περιβάλλον ο δολοφόνος; – Tι δείχνουν τα νέα στοιχεία;

Υπόθεση Αγραφιώτου: Από το φιλικό της περιβάλλον ο δολοφόνος; – Tι δείχνουν τα νέα στοιχεία;

Πρoς ολοταχώς για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, φαίνεται να έχουν βάλει οι αρχές με βοηθητικό στοιχείο στις έρευνές τους  ένα αποτύπωμα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο κλιμακοστάσιο που οδηγεί στο τρίτο εγκαταλελειμμένο υπόγειο του σούπερ μάρκετ, όπου εκτυλίχθηκε το άγριο έγκλημα.

Μάλιστα, το αποτύπωμα φέρεται ότι ανήκει σε άτομο το οποίο γνώριζε η άτυχη γυναίκα και στο παρελθόν είχε προστριβές, ίσως οικονομικής φύσης.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών εξέταζαν το τελευταίο διάστημα το ενδεχόμενο ο δολοφόνος της συνταξιούχου να ήταν πρόσωπο γνωστό της και γι΄ αυτό προσπάθησε να διαφύγει από το γκαράζ του σούπερ μάρκετ μόλις τον αντίκρισε. Τα αποτύπωματα της άτυχης γυναίκας και οι κηλίδες αίματος που ανακάλυψαν οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι η 69χρονη προσπάθησε να ανέβει στον πρώτο όροφο, σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια.

Ωστόσο, αυτά που έλειπαν ήταν τα αποτυπώματα του δράστη και αυτό έκανε τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως φορούσε χειρουργικά γάντια.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί των εργαστηρίων και οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανρθωποκτονιών έκαναν νέα έρευνα στους χώρους του υπογείου το μεσημέρι του Σαββάτου, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα. Έτσι κατάφεραν να ανακαλύψουν το επίμαχο αποτύπωμα, αλλά και ένα νέο αποτύπωμα από το παπούτσι του δράστη.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Ελευθερίας Αγραφιώτου: Θύμα βιασμού η άτυχη 69χρονη; – Ποιος ο ρόλος του «δράκου»Σχόλια