Υπόθεση εκβιαστών: Διαφήμιζαν αντί «χρυσού» το νερό της ΕΥΔΑΠ

Υπόθεση εκβιαστών: Διαφήμιζαν αντί «χρυσού» το νερό της ΕΥΔΑΠ

«Χρυσές δουλειές» έκανε με το νερό της ΕΥΔΑΠ ο κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για εκβιασμό εκδότης Τάκης Μαυρίκος.

Τα στοιχεία τα οποία περιέχονται στην δικογραφία είναι άκρως αποκαλυπτικά καθώς εμφανίζουν την ροή του χρήματος μέσω διαφημίσεων στα έντυπα άλλα και τα σαιτ του εκδότη τα οποία παρουσίαζαν σχεδόν μηδαμινή επισκεψιμότητα μέσω των οποίων… επικοινωνούσε το μονοπώλιο της ΕΥΔΑΠ.
Είναι ενδεικτικό ότι για οποιοδήποτε εγχείρημά του ο Μαυρίκος είχε «πελάτη» την ΕΥΔΑΠ. Και στο… περιοδικό «ΕΝΑ» και στην Ακρόπολη και στην Επικαιρότητα και στις 24 ΩΡΕΣ και στα σαιτ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τις 5΄-7-2013 μέχρι και τις 3-2-2014 φέρεται να έλαβε 35.301, 00 ευρώ, από την 1/8 μέχρι τις 8-9/2014 34.440 ευρώ, κλπ.
H περίοδος των παχέων αγελάδων για τις «εκδόσεις» Μαυρίκου ταυτίζεται χρονικά με την περίοδο που στην ΕΥΔΑΠ έδενε και έλυνε ο Μούσσας ο οποίος από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 15 ήταν σύμβουλος διοίκησης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι οι εκδόσεις Μαυρίκου «χρηματοδοτούνταν» από την ΕΥΔΑΠ και μετά τις εκλογές του Ιαν 2015. Συγκεκριμένα ο «εκδότης» εμφανίζεται στις 17.3.2015 να πιστώνεται με 9.225,00 ευρώ για τρεις publi διαφημίσεις στις εφημερίδες «Επικαιρότητα», «Ακρόπολη» και «24 Ώρες». Τότε επικεφαλής της ΕΥΔΑΠ ήταν ο κ. Βαρθολομαίος ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον κ. Μπενίση τον Ιούλιο του 2015. Οι επόμενες πληρωμές της ΕΥΔΑΠ στις εκδόσεις Μαυρίκου έγιναν λίγες ημέρες πριν από την σύλληψη του.
Αναλυτικά:
Σχόλια