Υπόθεση Ελευθερίας Αγραφιώτου: Θύμα βιασμού η άτυχη 69χρονη; – Ποιος ο ρόλος του «δράκου»

Υπόθεση Ελευθερίας Αγραφιώτου: Θύμα βιασμού η άτυχη 69χρονη; – Ποιος ο ρόλος του «δράκου»

Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου η οποία μετά από εξονυχιστικές έρευνες, βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου ενός σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντι Λέρνια η άτυχη 69χρονη έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι καθώς και κατάγματα στο θώρακα και την κλείδα.

Τι «βλέπει»  η αστυνομία

Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζουν και στην περίπτωση εμπλοκής του «δράκου του Αμαρουσίου» στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου του οποίου η η ακτίνα δράσης  ταυτίζεται με το σημείο του άγριου εγκλήματος. Όπως λένε θα περιμένουν μέχρι σήμερα το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί η παρουσία ή όχι του νεαρού άνδρα στο χώρο του υπόγειου γκαράζ.

Ωστόσο, οι υπάλληλοι του καταστήματος υποστήριξαν στους αστυνομικούς πως έβλεπαν το αμάξι παρκαρισμένο στο σημείο από τις 25 Απριλίου, τέσσερις μέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της ιδιοκτήτριάς του.

Δυστυχώς το υλικό των επίμαχων ημερομηνιών που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του χώρου και που θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα στοιχεία, έχει σβηστεί.

Πως φαίνεται να συνέβη το μοιραίο

Βάσει των ευρημάτων από το υπόγειο γκαράζ ο δολοφόνος της Αγραφιώτου αφού την χτύπησε την έσυρε στο τρίτο υπόγειο χωρίς να μπορεί μέχρι στιγμής να ταυτοποιηθεί αν αυτό συνέβη όταν το θύμα ήταν εν ζωή ή νεκρό.

Oι μέρες ωστόσο περνούσαν ώσπου το απόγευμα της Τετάρτης ένας  υπάλληλος του σούπερ μάρκετ τηλεφώνησε στις διωκτικές αρχές, αναφέροντας έντονη δυσοσμία από το τρίτο επίπεδο του κτηρίου . Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά από έρευνες που έκαναν εντόπισαν στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου ένα γυναικείο πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Αμέσως ο νους όλων στράφηκε στην εξαφάνιση της 69χρονης  Αθηναίας Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς στις 13 Μαΐου στο υπόγειο πάρκινγκ του δευτέρου επιπέδου είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της. Λίγη ώρα αργότερα οι υποψίες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώθηκαν. Το πτώμα ανήκε στη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου.

 Σχόλια